Τσεχία: Ακυρώθηκε ο εθνικός τελικός | Μέσω διαδικτύου η επιλογή της συμμετοχής και στην Eurovision 2020!

Ενώ αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ήταν ότι η Τσεχία θα πραγματοποιούσε έναν τηλεοπτικό εθνικό τελικό στις 25 Ιανουαρίου, με οχτώ τραγούδια να διαγωνίζονται για την εκπροσώπηση της χώρας στο Ρότερνταμ, ανυπέρβλητα εμπόδια φαίνεται ότι υποχρέωσαν τους αρμόδιους της δημόσιας τηλεόρασης (ČT) να τον ακυρώσουν, και να επιλέξουν την συμμετοχή τους και το 2020 μέσω διαδικτύου.

Στην ανακοίνωση της στο Facebook η ČT σημειώνει:

Ο εθνικός τελικός δεν θα είναι τηλεοπτικός. Ναι, λοιπόν… ύστερα από μερικές εβδομάδες και μετά από μια πολύ δύσκολη απόφαση, η επιστροφή στον τηλεοπτικό εθνικό τελικό μετατίθεται στα επόμενα χρόνια (τον επόμενο, τον μεθεπόμενο χρόνο;) λόγω πολλών, πολλών δυσκολιών. Θέλουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά διαφορετικό και φέτος θεωρήσαμε ότι δεν θα λειτουργούσε έτσι όπως το ονειρευόμασταν. Επιστρέφουμε στη διαδικτυακή μορφή του διαγωνισμού όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια. ΑΛΛΑ … Αλλά μην ανησυχείτε, κάνουμε το μέγιστο για να γίνει ο επερχόμενος διαδικτυακός εθνικός τελικός καλύτερος, επομένως παρακολουθήστε τις online πλατφόρμες μας για περισσότερες πληροφορίες.

Οι ημερομηνίες της διαδικασίας του διαδικτυακού εθνικού τελικού Eurovision Song CZ 2020 είναι:

  • 06.01.2020 Συνέντευξη τύπου και ανακοίνωση των οχτώ φιναλίστ.
  • 13.01.2020 Δημοσιοποίηση των τραγουδιών και έναρξη της ψηφοφορίας.
  • 26.01.2020 Τέλος ψηφοφορίας και μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση του νικητή.

Στο Τελ Αβίβ την Τσεχία εκπροσώπησαν οι Lake Malawi με το τραγούδι A Friend Of A Friend, το οποίο κατέλαβε την ενδέκατη θέση με 157 βαθμούς. Ήταν η δεύτερη καλύτερη θέση της Τσεχίας στον διαγωνισμό, μετά την έκτη θέση του Mikolas Josef το 2018.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *