Τσεχία: Νέος αρχηγός αποστολής ο Cyril Hirsch

Δύο μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του μέχρι πρότινος αρχηγού της τσεχικής αποστολής στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Jan Frost Bors, η τσεχική κρατική τηλεόραση επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά ανακοινώνοντας τον διάδοχό του.

Ως νέος επικεφαλής επιλέχθηκε ο Cyril Hirsch. Ο Hirsch είναι διευθυντής παραγωγής στη δημόσια τηλεόραση της χώρας της κεντρικής Ευρώπης και εργάζεται τη δεδομένη χρονική περίοδο πάνω στη δέκατη σεζόν του StarDance (την τσεχική έκδοση του Dancing With The Stars). Ο Hirsch είχε άμεση σχέση με την τσεχική συμμετοχή στη Eurovision τα τελευταία χρόνια, όντας ο αναπληρωτής αρχηγός αποστολής της χώρας.

Ο Cyril Hirsch

Το φορτίο το οποίο αναλαμβάνει ο νέος επικεφαλής είναι σαφώς βαρύ, καθώς ο απολύτως πετυχημένος προκάτοχός του Jan Frost Bors υπήρξε αρχηγός της τσεχικής αποστολής τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οδηγώντας την Τσεχία τρεις φορές στο μεγάλο τελικό, με αποκορύφωμα φυσικά το 2018 όταν με τον Mikolas Josef και το Lie To Me, κατέλαβε την έκτη θέση!

Η Τσεχία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2020 στις 25 Ιανουαρίου στην Πράγα. Οχτώ τραγούδια θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ τον Μάιο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 2008 που η χώρα της κεντρικής Ευρώπης θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της μέσα από έναν τηλεοπτικό τελικό.

Άραγε θα συνεχίσει ο Cyril Hirsch θα διατηρήσει στον δρόμο των επιτυχιών την Τσεχία, όπως ο προκάτοχός του ; Ες τον Μάιον τα σπουδαία…..

πηγή: eurocontest.cz

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *