Ακούστε το νέο τραγούδι της Stefania!

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι η Stefania, η ομογενής μας από την Ολλανδία, είναι μία από τις περιπτώσεις που η ΕΡΤ εξετάζει προκειμένου να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020. Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγούδιου, Turn Around!

Στο πολύ μοντέρνο πράγματι βίντεο κλιπ, βλέπουμε και τις χορευτικές δυνατότητες της 17χρονης Stefania. Το τραγούδι υπογράφουν οι Clifford Goilo, Catalina Schweighauser, αλλά και η ίδια η ερμηνεύτρια. Να σημειωθεί ότι το τραγούδι έχει διάρκεια 3 λεπτά και πιθανόν να ήταν εκ των πιθανών που η ίδια και η ομάδα της ετοίμαζαν για τον διαγωνισμό, αλλά τελικά προτίμησε να το κυκλοφορήσει ως single.

Ποια είναι η Stefania;

H Στεφανία, είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Νωρίτερα συμμετείχε στο The Voice Kids, ενώ ήταν μέλος στην πιο διάσημη παιδική χορωδία της χώρας, τραγουδώντας μπροστά ακόμα και στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία (έχει 250.000 followers στο Instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες. Η φρεσκάδα της, αλλά κυρίως η συγκυρία με την πρόσφατη υπερψήφιση από την Βουλή της δυνατότητας ψήφου των ομογενών στον τόπο κατοικίας τους, θα ήταν μια εξόχως συμβολική κίνηση από την ΕΡΤ η τυχόν επιλογή της.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Εμένα μου αρεσει είναι πολύ φρέσκο γενικά αυτη η κοπέλα! ωραιο ήταν αυτό αν πάει τελικά αλλά μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο βλέπουμε ,,,

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *