Γεωργία: Τα αποτελέσματα του δεύτερου Live Show του Georgian Idol | Νέος πρωτοπόρος στην ψηφοφορία!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το δεύτερο Live Show του Georgian Idol, του τάλεντ σόου που χρησιμοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, προκειμένου να επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2020.

Οι εννιά διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν στο Georgian Idol μετά το πρώτο Live της προηγούμενης εβδομάδας, ερμήνευσαν ζωντανά για δεύτερη φορά μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό, που ψήφιζε τον υποψήφιο της επιλογής του, μέσω τηλεφώνων και facebook messenger.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τα χαμηλότερα ποσοστά στην ψηφοφορία ήταν οι Anri Guchmanidze και Liza Shengelia, με την δεύτερη να αποχωρεί από τον διαγωνισμό. Στην πρώτη θέση με 19,13% βρέθηκε ο Tornike Kipiani, ξεπερνώντας την Tamar Kakalashvili, που ήταν πρώτη στο προηγούμενο live, αλλά τώρα με 15,71% βρέθηκε στην δεύτερη θέση.

Στο δεύτερο Live Show του Georgian Idol οι υποψήφιοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν γνωστά soundtracks. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις τους:

Tornike Kipiani – 19,13%

Tamar Kakalashvili – 15,71%

Barbara Samkharadze – 12,11%

David Rusadze – 10,23%

Mariam Shengelia – 8,72%

Mariam Gogiberidze – 8,69%

Nika Kalandadze – 8,68%

Anri Guchmanidze – 8,64%

Liza Shengelia – 8,09%

Σε αντίθεση με την φετινή χρονιά όπου μέσω του Georgian Idol επελέγη τόσο ο καλλιτέχνης, όσο και το τραγούδι που εκπροσώπησε την Γεωργία στον Διαγωνισμό της Eurovision, για το 2020 μόνο ο καλλιτέχνης θα επιλεγεί μέσω του δημοφιλούς τάλεντ σόου, αφού το τραγούδι θα προκύψει μετά με εσωτερική επιλογή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής που επέβλεπαν τη φάση των τριών επεισοδίων των auditions, αλλά και θα καθοδηγήσουν τους δέκα φιναλίστ στα lives είναι:

  • Natia Todua, τραγουδίστρια που έχει κάνει σημαντική καριέρα και στην Γερμανία μετά την νίκη της στο The Voice of Germany το 2016.
  • Tinatin Berdzenishvili, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της GPB και head of delegagion της Γεωργίας στον Διαγωνισμό της Eurovision.
  • David Evgenidze, συνθέτης. Ήταν ο επικεφαλής της κριτικής επιτροπής για την συμμετοχή της χώρας στην Junior Eurovision 2019. Θα αναλάβει την επίβλεψη της επιλογής του τραγουδιού για την Eurovision 2020.
  • David Aladashvili, μουσικός-πιανίστας.

Φέτος, ο Oto Nemsadze κέρδισε τον Georgian Idol και με το «Keep on Going» εκπροσώπησε την Γεωργία στο Τελ Αβίβ, καταλαμβάνοντας εκεί την 14η θέση στον πρώτο ημιτελικό. Όπως ο ίδιος δήλωσε, λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού, το τραγούδι του είχε πολιτικό μήνυμα και στρέφονταν κατά της Ρωσίας και της πολιτικής της στην χώρα του.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *