Ελλάδα: Αυτή είναι η Stefania! (Video)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της πιθανής εκπροσώπησης της χώρας μας από την 17χρονη Stefania, ελληνικής καταγωγής που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία.

Μπορεί να ξάφνιασε τους περισσότερους, όχι όμως τους αναγνώστες του EurovisionFun, που εδώ και μήνες είχαν διαβάσει ότι η Stefania είχε εκφράσει την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στην χώρα διαμονής της. Μάλιστα στο σχετικό poll που είχαμε πραγματοποιήσει για τον καλλιτέχνη που επιθυμούν οι αναγνώστες μας, να μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ, η Stefania λαμβάνοντας χιλιάδες ψήφους από την Ολλανδία και την Φλάνδρα του Βελγίου, βρέθηκε στην δεύτερη θέση!

Φαίνεται ότι όλο αυτό το διάστημα η Stefania ετοιμάζεται πυρετωδώς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της single. Στο παρακάτω promo video, μπορείτε όλα αυτά που έχει πραγματοποιήσει στα 17 της χρόνια. Δισκογραφία, συναυλίες, Junior Eurovision, τηλεόραση, μεταγλωττίσεις κ.α.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ (μπορείτε να το δείτε μόνο από υπολογιστή)

επόμενο χρονικό διάστημα η ΕΡΤ θα ανακοινώσει την καλλιτεχνική επιτροπή που θα προτείνει στο Δ.Σ. της εταιρείας τον τρόπο που θα αναδειχθεί η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020. Η ΕΡΤ προσανατολίζεται στην απευθείας ανάθεση ενός καλλιτέχνη και στην συνέχεια ανεύρεσης του τραγουδιού μέσω open call, χωρίς όμως να αποκλείεται φυσικά και η απευθείας επιλογή και στο τραγούδι, εφόσον βρεθεί κάτι πολύ καλό.

Θα είναι τελικά η Stefania η καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ στις 12, 14 και 16 Μαΐου;

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *