Ελλάδα: Παρακολουθήστε ολόκληρη την stand in rehearsal του “Όνειρο Μου”

Όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες πρόβες, η διοργανώτρια χώρα με εγχώριους καλλιτέχνες πραγματοποιεί τις λεγόμενες stand in rehearsals, οι οποίες βιντεοσκοπούνται και αποστέλλονται σε όλες τους συμμετέχοντες. Το escportugal πριν από λίγες ημέρες έδωσε στην δημοσιότητα ολόκληρη την ελληνική stand in rehearsal από την Eurovision 2018, με ερμηνεύτρια την Sara Claro.

Οι stand in rehearsals πραγματοποιούνται προκειμένου να δούνε οι διαγωνιζόμενοι πως γράφει σκηνοθετικά στην κάμερα, όλο αυτό που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές, με βάση φυσικά τα όσα έχει ζητήσει η κάθε αποστολή. Στην stand in rehearsal της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2018, βλέπουμε ότι όλη σχεδόν η παρουσίαση του Όνειρο Μου, είναι ίδια με αυτή που πραγματοποίησε λίγες ημέρες μετά στις επίσημες πρόβες και η Γιάννα Τερζή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A cantora e bailarina Sara Claro foi a responsável pelo ensaio stand-in de “Oniro Mou”, canção representante da Grécia 🇬🇷 no Festival Eurovisão 2018 🇵🇹. O que achou da prestação? #YiannaTerzi #Eurovision2018 #AllAboard #Portugal #Grécia #OniroMou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESC Portugal (@escportugal.pt) στις

Αμέσως μετά το τέλος της Eurovision 2018, η Sara Claro είχε αναρτήσει στα κοινωνικά της δίκτυα μέρος της stand in rehearsal του Όνειρο Μου, αλλά η δημόσια τηλεόραση της Πορτογαλίας, RTP, επικαλέστηκε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και έτσι αναγκάστηκε να το αφαιρέσει.

Πως σας φάνηκε η ερμηνεία της Sara Claro σε σχέση με αυτή της Γιάννας Τερζή;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *