Κύπρος: Αλλαγή στα υποψήφια τραγούδια για τον Sandro Nicolas! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην Κύπρο για το τραγούδι που θα κληθεί να ερμηνεύσει ο Sandro Nicolas τον Μάιο στην Eurovision 2020.  Φαίνεται όμως ότι έχουμε αλλαγές στα τραγούδια, που το ΡΙΚ έχει υπόψιν για τον νεαρό καλλιτέχνη και το EurovisionFun θα σας τις αποκαλύψει.

Αλλαγή στα τρία υποψήφια τραγούδια του Sandro Nicolas

Το ΡΙΚ είναι σε συνεχείς συνεννενοήσεις με τον καλλιτέχνη και την ομάδα του, προκειμένου να καταλήξουν στο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Κύπρος στο Ρότερνταμ. Επιδίωξη φυσικά είναι να συνεχιστεί η καλή παρουσία της Κύπρου στον διαγωνισμό, με μια άρτια καλλιτεχνική εμφάνιση. Οι άνθρωποι του ΡΙΚ δουλεύουν πυρετωδώς για αυτό.

Ενω λοιπόν τα τρία τραγούδια που εξετάζονταν ως πιθανά ήταν τα :

  • Mucho Calor (χορευτικό dance κομμάτι)
  • Can’t Look Away (mid tempo)
  • Never Let You Down (pop σύγχρονο κομμάτι)

καλλιτεχνικές διαφωνίες που προέκυψαν μεταξύ των δημιουργών δύο τραγουδιών και της ομάδας του καλλιτέχνη, οδήγησαν στην απόσυρση τους.

Δύο νέα τραγούδια προστέθηκαν στην λίστα υποψηφιοτήτων

Φυσικά, αυτό δεν προβλημάτισε το ΡΙΚ, αφού ήδη δύο νέα τραγούδια προστέθηκαν στην λίστα υποψηφιοτήτων, χωρίς να αποκλείεται να προστεθεί και κάποιο ακόμα.

Έτσι, τα τραγούδια που τώρα είναι υποψήφια να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2020 είναι τα εξής:

  • My getaway 
  • Falling to pieces 
  • Never Let You Down

Το ΡΙΚ δεν έχει ανακοινώσει επισήμως ακόμη το Sandro αν και δεν αναμένεται να καθυστερήσει, αφού διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας. Μέχρι στιγμής πάντως η γενικότερη ανταπόκριση από τους fans είναι κάτι παραπάνω από θετική!

4 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Look Away” (mid-tempo dance) and “Never Let You Down” (modern pop). However, the latest reports suggest that two of those songs have been replaced, leaving the three contenders as “My […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *