Κύπρος: Επίσημα με τον Sandro Nicolas στην Eurovision 2020 | Η ανακοίνωση του ΡΙΚ!

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε σήμερα το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), πως ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δεν είναι άλλος από τον Sandro Nicolas.

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε, τα κυπριακά χρώματα στον διαγωνισμό της Eurovision θα φορέσει ο 23χρονος Ελληνογερμανός Sandro Nicolas έπειτα από απευθείας ανάθεση. Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα ανακοινωθεί αργότερα.

Το χρονικό της επιλογής

Ο Sandro Nicolas επρόκειτο να συμμετάσχει στην επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Γερμανία στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ. Ύστερα από πρόταση του γνωστού Ρroject Μanager της Dream Team Ηλία Κοκοτού, το ΡΙΚ επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως τον καταλληλότερο να εκπροσωπήσει την Κύπρο (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ).

 

Τα τραγούδια τα οποία φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή να εξετάζει το ΡΙΚ, αλλά και η ομάδα του καλλιτέχνη ως πιθανά να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2020 είναι τα εξής:

  • My getaway 
  • Falling to pieces 
  • Never Let You Down

Το τραγούδι με το οποίο η Κύπρος θα ταξιδέψει και θα διεκδικήσει το πολυπόθητο βραβείο θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και δεν αποκλείεται να είναι και κάποιο άλλο, αφού το ΡΙΚ εργάζεται πυρετωδώς για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στον διαγωνισμό!

Το Σάββατο 30/11 ο Sandro Nicolas φθάνει στην Κύπρο για τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις εκεί.

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Ο Sandro Nicolas γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία από Αμερικανό πατέρα και Ελληνιδα μητέρα. Είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το 2018 συμμετείχε στην γερμανική έκδοση του The Voice φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά. Η μαγευτική φωνή του κατάφερε να φτάσει μέχρι και στο Σότσι της Ρωσία τον περασμένο Αύγουστο, για να συμμετάσχει στο New Wave 2019 λαμβάνοντας την πολύ τιμητική 6η θέση ανάμεσα σε 13 συμμετοχές.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ένα τεράστιο “Καλή Επιτυχία” στην κυπριακή ομάδα και τον Sandro Nicolas και να φέρουν μία πάρα πολύ καλή θέση για το νησί της Αφροδίτης και στην Eurovision 2020

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EscGR
    EscGR says:

    Καλή επιλογή αλλά με ρίσκο. Αν πάει καλά θα πουν όλοι μπράβο στο Ρικ που έστειλε έναν άγνωστο και κατάλαβε ότι θα πάει καλά, αν πατώσει θα κατηγορήσουν όλοι το ρικ ότι δεν είχε καμία δουλειά να τον στείλει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *