Κύπρος: Οι τίτλοι των υποψήφιων τραγουδιών | Η πρόταση στην Ήβη και η υποψηφιότητα του Ίαν!

Μετά την ανακοίνωση ουσιαστικά του Κύπριου εκπροσώπου στην Eurovision 2020, Sandro Nicolas, μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EurovisionFun χθες βράδυ, περισσότερες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του Omega TV, “Έλα Να Δεις”, όπου φιλοξενήθηκε εκτενές ρεπορτάζ, κάνοντας αναφορά φυσικά και στην ιστοσελίδα μας.

Τρία υποψήφια τραγούδια για τον Sandro Nicolas

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς στην πρώτη σε τηλεθέαση μεσημεριανή εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, “Έλα Να Δεις”, το ΡΙΚ από τα περισσότερα από 100 τραγούδια που έλαβε για την Eurovision 2020 έχει καταλήξει σε τρία. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μάλιστα και αφού εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, θα επιλέξει αυτό που ο Sandro Nicolas θα ερμηνεύσει στην σκηνή του Ahoy Arena, το Μάιο στο Ρότερνταμ. Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι το ΔΣ του ΡΙΚ έχει ήδη εγκρίνει την εκπροσώπηση του Sandro Nicolas στην Eurovision 2020.

Οι τίτλοι των τριών τραγουδιών είναι οι εξής:

  • Mucho Calor (χορευτικό dance κομμάτι)
  • Can’t Look Away (mid tempo)
  • Never Let You Down (pop σύγχρονο κομμάτι)

Όλα τα τραγούδια με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή είναι υψηλών standarts και μπορούν επάξια να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον διαγωνισμό. Τα δύο έχουν γραφεί από ξένους δημιουργούς, ενώ το ένα υπογράφει ελληνική ομάδα συνθετών. Το ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, είναι ότι ο Αλέξανδρος Ταραμούντας αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του είναι το Mucho Calor! 

Πως έγινε η πρόταση στο ΡΙΚ;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε ότι η πρόταση στο ΡΙΚ για τον Sandro Nicolas ήρθε από τον Ηλία Κοκότο! Τον γνωστό project manager της Dream Team!

Το πάνελ της εκπομπής στάθηκε πολύ θετικά στην επιλογή του Sandro Nicolas λέγοντας ότι ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση του ΡΙΚ για τον επόμενο διαγωνισμό. Ήδη Panik και Minos EMI διεκδικούν να αναλάβουν τον Sandro, ενώ αυτό που ειπώθηκε ακόμη και έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Μιχάλης Μαραθεύτης παρότι υπέβαλε την παραίτηση του από το ΡΙΚ θα είναι αυτός που θα διεκπεραιώσει την υπόθεση κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2020.

Το όχι της Ήβης και η υποψηφιότητα του Ίαν

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη, ότι το ΡΙΚ είχε υπόψιν του και την Ήβη Αδάμου να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την Κύπρο στην Eurovision (έχει ήδη λάβει μέρος το 2012 με το La la love), αλλά αυτή αρνήθηκε ευγενικά για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Γέννησε πρόσφατα και δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για ένα τέτοιο project.

Επίσης επιβεβαιώθηκε και το δικό μας ρεπορτάζ, όταν πριν λίγους μήνες γράφαμε ότι δύο άνδρες και μία γυναίκα ήταν στο στόχαστρο του ΡΙΚ για την Eurovision 2020. Εκτός της Ήβης και φυσικά του Sandro Nicolas, την τριάδα συμπλήρωνε ο Ίαν Στρατής. Το ΡΙΚ όμως και με βάση τα τραγούδια που είχε υπόψιν του, κατέληξε στον Sandro θεωρώντας ότι αυτός θα υποστηρίξει καλύτερα όποιο και από τα τρίτα τραγούδια τελικά επιλεγεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2020!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] blog Eurovision Fun reports that on the TV show Éla Na Deis (Come and see), host Alexandros Taramountas revealed that CyBC has […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *