Κύπρος: Το ΡΙΚ “κλέβει” από την Γερμανία το φαβορί για να την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είναι Νοέμβριος, μήνας που παραδοσιακά το ΡΙΚ οριστικοποιεί την επιλογή του καλλιτέχνη για τον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Οι πληροφορίες του EurovisionFun αναφέρουν ότι το ΡΙΚ είναι πολύ κοντά σε μία μεγάλη επιτυχία. Να “κλέψει” κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον καλλιτέχνη που ήταν φαβορί να εκπροσωπήσει την Γερμανία, τον ομογενή ερμηνευτή Sandro Nicolas.

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Για τον Sandro Nicolas διαβάσατε και σε προηγούμενα μας άρθρα. Είναι 23 ετών και αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, αφού το 2018 συμμετείχε στο The Voice της Γερμανίας, φθάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό. Το καλοκαίρι διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ!

Έχει μεγαλώσει με ελληνική παιδεία, αφού η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Ομιλεί άπταιστα ελληνικά, ενώ βρίσκεται πολύ συχνά και στην χώρα μας, είτε για διακοπές, είτε για επαγγελματικούς λόγους, όπως πχ πρόσφατα, που ηχογραφούσε στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Κόλπο γκρόσο του ΡΙΚ

Η Γερμανία φέτος δεν πραγματοποιεί τηλεοπτικό εθνικό τελικό, αλλά προτίμησε ένα concept πολύ κοντά σε αυτό που διεξήγαγε φέτος η Ελβετία. Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Digame, μια εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη να επιλέξει τους επικρατέστερους υποψηφίους. Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, αφού έγραψαν καινούρια τραγούδια για τον διαγωνισμό, η Digame επέλεξε τους φιναλίστ και τους αντιστοίχησε με τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν, αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από μία πολυμελή κριτική επιτροπή των fans και μια διεθνή κριτική επιτροπή. Ο Sandro θα συμμετείχε στην τελική φάση επιλογής με περισσότερα από δύο τραγούδια, ενδεικτικό του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι άνθρωποι της Digame. Ο κλειστός αυτός εθνικός τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο και η τελική απόφαση θα παρθεί από ένα πάνελ 100 ατόμων περίπου (άνθρωποι της μουσικής και fans).

Στο κρίσιμο χρονικό αυτό σημείο, παρενέβη το ΡΙΚ, κάνοντας του την πρόταση να σηκώσει την ευθύνη της εκπροσώπησης της Κύπρου στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ! Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία φαίνεται πως οι συζητήσεις κινούνται σε πολύ θετική κατεύθυνση. Αν τελικά το ΡΙΚ καταφέρει να κλείσει τον ταλαντούχο αυτό ερμηνευτή, για τον επόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τότε θα μιλάμε για μία πολύ μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, που αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι σχεδιάζουν πολύ προσεχτικά και μεθοδικά την κυπριακή συμμετοχή, έχοντας πάντοτε ως στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

Όπως αντιλαμβάνεστε όταν τον Αύγουστο μήνα φιλοξενούσαμε άρθρα τόσο για τον Sandro Nicolas, όσο και για την Stefania, τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2020, αφού πολύ σύντομα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις!

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Sandro Nicolas ως εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2020;

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Ενδιαφέρουσα επιλογή που μπορεί να πάει πολύ καλά! Φρέσκος καλλιτέχνης με ωραία φωνή και εμφάνιση. Μπράβο στο ΡΙΚ για μια ακόμη χρονιά.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] την ανακοίνωση ουσιαστικά του Κύπριου εκπροσώπου στην Eurovision 2020, Sandro Nicolas, μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του […]

  2. […] news blog Eurovision Fun reports that broadcaster CyBC is in talks with the German artist to be Cyprus’ man in […]

  3. […] Eurovision site EurovisionFun has reported that Cypriot broadcaster CyBC is very close to an agreement with the talented singer […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *