Με Φουρέιρα θα αλλάξει χρονιά η Θεσσαλονίκη!

Έτοιμη να φορέσει τα γιορτινά της είναι η Θεσσαλονίκη, με τις ετοιμασίες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις να είναι πυρετώδεις, ενώ αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν ήδη κληθεί να κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο διασκεδαστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος, το άναμμα του δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου υπό τους ήχους των τραγουδιών της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία θα πλαισιώνουν οι Piandaemonium, η ξεχωριστή μπάντα με τα έξι πιάνα και τους 12 πιανίστες.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης, που με την αστείρευτη ενέργειά του θα δίνει τον ρυθμό στους Θεσσαλονικείς.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου ετοιμάζονται διάφορα happenings, με πιο χαρακτηριστικό ένα θεατράλε δρώμενο που θα εκτυλιχθεί σε επιλεγμένα μπαλκόνια της Αριστοτέλους.

Την επόμενη μέρα, στις 8 Δεκεμβρίου, θα φωταγωγηθεί το δέντρο στο χριστουγεννιάτικο χωριό, στην πλατεία πάνω από το άγαλμα Βενιζέλου, εκεί που φέτος θα χτυπάει η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το σλόγκαν του δήμου Θεσσαλονίκης για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις είναι «Μαγεμένες γιορτές-Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη», με το μότο να παραπέμπει στις «Μαγεμένες», τις λεγόμενες και Καρυάτιδες της Θεσσαλονίκης, η θέση των οποίων ήταν στην αρχαία Αγορά.

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων, αποχαιρετώντας το 2019, η καθηλωτική Ελένη Φουρέιρα έρχεται το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου να ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη, πρωταγωνιστώντας σε ένα ξέφρενο ποδαρικό που θα οδηγήσει στη νέα χρονιά.

Ο δήμος βρίσκεται σε επαφές με παρουσιαστές τόσο για την εκδήλωση στο χριστουγεννιάτικο χωριό όσο και για την αλλαγή του χρόνου και μόλις οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: Voria
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *