Πολωνία: Θετική στο να διοργανώσει την Junior Eurovision 2020 εφόσον κερδίσει και φέτος!

Ο γενικός διευθυντής της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης, TVP, αποκάλυψε ότι είναι θετικός στο να διοργανώσουν και του χρόνου την Junior Eurovision, εφόσον επαληθευτούν τα προγνωστικά και κερδίσουν σε λίγες ημέρες στην Γκλίβιτσε.

Στις 24 Νοεμβρίου στο Γλίβιτσε της Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της παιδικής Eurovision. 19 χώρες θα διεκδικήσουν την νίκη, με την συμμετοχή της διοργανώτριας Πολωνίας να θεωρείται από πολλούς το φαβορί.

Το Superhero της Viki Gabor έχει ξεπεράσει σε λιγότερο από ένα μήνα τα 2 εκατομμύρια views, με την ίδια να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα στην χώρα της, στοιχείο πολύ σημαντικό για την online ψηφοφορία, αφού όπως γνωρίζετε στην Junior Eurovision είναι δυνατό να ψηφίσεις και την χώρα σου.

Από το 2017 η EBU άλλαξε τον τρόπο επιλογής της διοργανώτριας χώρας της Junior Eurovision και αφαίρεσε το δικαίωμα της νικήτριας να έχει τον πρώτο λόγο στο αν θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό ή όχι, όπως ίσχυε μέχρι τότε. Εισήχθη ένα σύστημα με υποψηφιότητες, μέσω των οποίων η EBU επέλεγε την υποψηφιότητα που θεωρούσε καταλληλότερη. Έτσι επιλέγει το Μινσκ το 2018 και το Γκλίβιτσε φέτος. Βέβαια στην φετινή περίπτωση έτυχε να είναι και η νικήτρια χώρα του προηγούμενου διαγωνισμού.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η EBU δώσει και την επόμενη διοργάνωση στην Πολωνία, εφόσον βέβαια το Superhero κερδίσει στην Junior Eurovision 2019, σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Πηγή: ESCXtra
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *