Ρωσία: Με απευθείας ανάθεση και στην Eurovision 2020!

Όχι ότι είναι έκπληξη, αλλά πλέον επισημοποιήθηκε ότι η Ρωσία για μία ακόμα χρονιά θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση τον εκπρόσωπο της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Στο 2012 θα πρέπει να πάμε για τον τελευταίο εθνικό τελικό της Ρωσίας, όταν οι Buranovskiye Babushk, οι συμπαθείς γιαγιάδες, κατάφεραν να κερδίσουν τον Dima Bilan και στην συνέχεια να έρθουν δεύτερες στον διαγωνισμό, που εκείνη την χρονιά διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως αποκάλυψε σε Instagram Story ο Iurii Aksiuta, που είναι σχολιαστής της Eurovision για το Channel One, η Ρωσία μετά και το τέλος της Junior Eurovision 2019 το βράδυ της Κυριακής, περνά στην φάση της εσωτερικής επιλογής καλλιτέχνη για την Eurovision 2020!

Ήδη μάλιστα ακούγονται κάποια ονόματα: Η Olga Buzova, ο Alexander Panayotov και ο Dima Bilan, που θέλει να επιστρέψει για τρίτη φορά στον διαγωνισμό. Η Olga Buzova είναι μια τηλεοπτική περσόνα που σε ανύποπτο χρόνο πριν λίγους μήνες κάλεσε τον Philipp Kirkorov να τραγουδήσουν μαζί στην επόμενη Eurovision, ενώ ο Alexander Panayotov προσπαθεί από το 2005 να βρεθεί στον διαγωνισμό, καταλαμβάνοντας όμως πάντοτε την δεύτερη θέση σε όσους εθνικούς τελικούς έχει συμμετάσχει!

Εσείς ποιον θα θέλατε να δείτε να εκπροσωπεί την Ρωσία στην Eurovision 2020;

Πηγή: Wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *