Σουηδία: Τα πρώτα στοιχήματα για το Melodifestivalen | Φαβορί ο Felix Sandman

Μπορεί ουσιαστικά να έχουν μεσολαβήσει μόλις δύο ημέρες από την ανακοίνωση των υποψηφίων στο Melodifestivalen 2020, αλλά ήδη τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή έχουν κάνει την εμφάνιση τους, παρότι θα κάνουμε δύο μήνες ακόμη για να ακούσουμε τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού!

Φαβορί για την νίκη είναι ο Felix Sandman που τα δημοσιεύματα θέλουν να συμμετέχει με ένα τραγούδι στα πρότυπα του Soldi. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Hanna Ferm, που είναι και η μεγάλη ελπίδα όσων θέλουν η Σουηδία να εκπροσωπηθεί στην Eurovision με γυναίκα, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια. Την τριάδα συμπληρώνει ο φετινός εκπρόσωπος της Εσθονίας στον διαγωνισμό, Victor Crone. Το τραγούδι του, Storm, έκανε μεγάλο airplay στα σουηδικά ραδιόφωνα το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθούν κατά σειρά ο Robin Bengtsson που εκπροσώπησε την Σουηδία στην Eurovision 2017, η πάντα επικίνδυνη Mariette που συμμετέχει με ένα τραγούδι του Thomas G: Son, ο Mohombi που προσπάθησε και φέτος και η Anna Bergendahl που εκπροσώπησε την Σουηδία στην Eurovision 2010.

Ο τελικός του Melodifestivalen θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου, στο Friends Arena της Στοκχόλμης, όπου και θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision 2020.  Μέχρι τότε μπορούμε να θυμηθούμε για μία ακόμη φορά τον νικητή του Melodifestivalen 2019 και εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision της ίδιας χρονιας, John Lundvik. Με το Too Late For Love κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Τελ Αβίβ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *