Τσεχία: Ο πρώην αρχηγός αποστολής Jan Bors, αποκαλύπτει τον λόγο της παραίτησης του!

Η Τσεχία ήταν μία από τις χώρες που μας απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες. Αρχικά η παραίτηση του μέχρι πρότινος αρχηγού αποστολής, Jan Bors και η τοποθέτηση του νέου, Cyril Hirsch. Στην συνέχεια βέβαια ήταν το σημαντικότερο, η ακύρωση του τηλεοπτικού εθνικού τελικού που είχαν εξαγγείλει και σχεδίαζαν, με την επαναφορά της γνωστής διαδικτυακής διαδικασίας, που πραγματοποίησαν τα δύο τελευταία χρόνια. Τα γεγονότα αυτά φαίνεται πως έχουν συνάφεια μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε σε ένα Q&A στον προφίλ του στο Instagram, ο πρώην αρχηγός αποστολής, Jan Bors.

Η ακύρωση του τηλεοπτικού εθνικού τελικού, ο λόγος παραίτησης του Jan Frost Bors

Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Jan Bors ήταν και αν η ακύρωση του τηλεοπτικού εθνικού τελικού, από την τσεχική δημόσια τηλεόραση, ήταν και ο λόγος της παραίτησης του από την θέση του αρχηγού αποστολής στον διαγωνισμό.

Ο Jan Bors απάντησε πως αυτό ήταν ουσιαστικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχαν και άλλα σημεία τριβής μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ουσιαστικά η ακύρωση ενός project για το οποίο ο ίδιος είχε μοχθήσει πολύ, ήταν και ο λόγος που έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί από την θέση του.

Το μειωμένο budget ο λόγος ακύρωσης του τηλεοπτικού εθνικού τελικού;

Σε άλλη ερώτηση, για το αν ο μειωμένος προυπολογισμός ήταν ο λόγος της ακύρωσης του τηλεοπτικού εθνικού τελικού, ο Jan Bors απαντά πως αυτός δεν ήταν ο λόγος. Διάφορα άλλα προβλήματα, που δεν κατονόμασε ήταν ο λόγος που η τσεχική δημόσια τηλεόραση προτίμησε να επαναφέρει την γνωστή διαδικτυακή διαδικασία, προκειμένου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να επιλεγεί η συμμετοχή της στο διαγωνισμού με αυτό τον τρόπο.

Θα διεκδικήσει την θέση του executive supervisor ο Jan Bors;

Κάτι που λέγεται ευρέως μεταξύ των fans είναι ότι ο Jan Bors παραιτήθηκε από την θέση του αρχηγού αποστολής της Τσεχίας, ώστε στην συνέχεια να διεκδικήσει την θέση του Executive Supervisor στην EBU. Προφανώς δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί με βάση και τα παραπάνω, αν τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια περιλαμβάνουν και τον Διαγωνισμό της Eurovision εν γένει. Ο Jan Bors δεν αποκλείει τίποτε, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, συντηρώντας και τις φήμες που τον θέλουν ως έναν από τους πιθανούς διαδόχους του Jon Ola Sand.

Πηγή: Instagram
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν η παραίτηση αυτή του Nicola Caligiore σχετίζεται με την διεκδίκηση της θέσης του Executive Supervisor της EBU, όπως πιθανόν και στην περίπτωση της παραίτησης του Τσέχου Αρχηγού Αποστολής…. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *