Eurovision 2020: Οι OG3NE θέλουν να συμμετάσχουν ως interval act στο Ρότερνταμ!

Οι OG3NE που εκπροσώπησαν την Ολλανδία στην Eurovision 2017, αλλά και στην Junior Eurovision 2007, κατακτώντας και τις δύο φορές την ενδέκατη θέση, μίλησαν στον ολλανδικό τύπο, εκφράζοντας την επιθυμία να συμμετάσχουν στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, όχι ως διαγωνιζόμενοι, αλλά ως interval act.

Οι τρεις αδερφές παραμένουν αγαπητές, τόσο από το ολλανδικό, όσο και από το ξένο κοινό, συνεχίζοντας την πορεία τους στα μουσικά πράγματα της χώρας. Είναι ιδιαίτερα αγαπητές στους eurofans και θα ήθελαν να επιστρέψουν στην σκηνή του διαγωνισμού, τραγουδώντας είτε μόνες τους, είτε με άλλους πρώην εκπροσώπους της Ολλανδίας, στο interval act.

Θα ήμασταν πολύ χαρούμενες αν μπορούσαμε να εμφανιστούμε στο Ahoy, καθώς βλέπουμε πως όλοι οι fans του διαγωνισμού μας λένε ότι θα τους άρεσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχουμε ακούσει ακόμα κάτι από την διοργάνωση.

Οι OG3NE θεωρούν απίθανο να καταφέρει η Ολλανδία να πετύχει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ πιστεύουν ότι ένας άγνωστος καλλιτέχνης ή κάποιος που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, θα ήταν πιο εύκολα να δεχθεί να εκπροσωπήσει την χώρα τους, στον διαγωνισμό που θα γίνει το Μάιο στο Ρότερνταμ, αφού δεν θα διακινδύνευε τίποτα.

Θα θέλατε να δείτε τις OG3NE ως interval act στην Eurovision 2020;

Πηγή: nu.nl
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *