Eurovision 2020: 750τ.μ. LED στην σκηνή του Ahoy Arena!

Φαίνεται ότι έχουμε εξελίξεις σχετικά με τη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ, καθώς μια ολλανδική εταιρεία ανέφερε ότι θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της διοργάνωσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα είναι υπεύθυνη για την δημιουργία ενός τοίχου LED, μεγέθους 750 τ.μ.

Η εταιρία HD Rent, εταιρεία φωτιστικών, ήχου και εκδηλώσεων με έδρα το Άμστερνταμ, δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ότι κέρδισε ένα διαγωνισμό για την Eurovision 2020 και θα συνεργαστεί μαζί με μια άλλη ολλανδική εταιρεία, την LED Screen Solutions, προκειμένου να κατασκευάσουν ένα τοίχο LED των 750τ.μ. για την σκηνή του διαγωνισμού του επόμενου έτους, στην Ahoy Arena.

Η εταιρεία δήλωσε ότι είναι “τιμή να συνάψει τη συμφωνία αυτή με την ολλανδική δημόσια τηλεόραση και προσβλέπει στα επόμενα βήματα της διαδικασίας”. Η δημοσίευση αυτή διαγράφηκε στην συνέχεια, προφανώς μη θέλοντας οι διοργανωτές να δώσουν κάποια στοιχεία για την σκηνή στην παρούσα φάση.

Η Ολλανδία φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Eurovision 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ, θέλοντας να παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακό!

Πηγή: escunited.com
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *