Eurovision Top 250: Ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές

Ξεκίνησε σήμερα η ετήσια ψηφοφορία της ιστοσελίδας Songfestival.be σε συνεργασία με το Escradio για την ανάδειξη των 250 καλύτερων τραγουδιών στην ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Στην ψηφοφορία αυτή έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε τα 10 αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για να ψηφίσετε είναι στις 8 Δεκεμβρίου.

Πως μπορείτε να ψηφίσετε;

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας πατώντας εδώ.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να καταχωρήσετε την ψήφο σας είναι να συνδεθείτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Google, ή Twitter). Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση το αγαπημένο σας τραγούδι, είτε από την χρονιά, είτε με την χώρα που διαγωνίστηκε.

Ακολούθως, αφού εμφανιστεί η συμμετοχή, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο Μου αρέσει (Like) και θα εμφανιστεί στην βαθμολογία σας. Μπορείτε να ανασύρετε πάνω ή κάτω (drag up/down) τα τραγούδια που επιλέξατε.

Δίνετε 12 βαθμούς στην αγαπημένη σας συμμετοχή, 10 στην δεύτερη, κ.ο.κ. Εάν όμως θέλετε να φύγετε κάποια συμμετοχή, μπορείτε να πατήσε το x που βρίσκεται στα δεξιά της κάθε συμμετοχής. Μπορείτε να ψηφίσετε 10 τραγούδια.

Αφού επιλέξετε τις 10 αγαπημένες συμμετοχές, πατήστε το κουμπί Send Votes για να καταχωρήσετε την ψήφο σας. Πατήστε το κουμπί Voice για να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας.

Υπάρχει περίπτωση, λόγω των εκατοντάδων χρηστών που προσπαθούν να ψηφίσουν, να μην μπορείτε να μπείτε στην σελίδα άμεσα. Μην ξεχνάτε όμως, ότι έχετε μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου να ψηφίσετε.

Eurovision Top 250

Η διαδικτυακή ετήσια ψηφοφορία Eurovision Top 250 φέτος κλείνει 11 χρόνια ζωής, ενώ οι ψηφοφόροι είναι κατά χιλιάδες κάθε χρόνο από όλες τις χώρες του κόσμου. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται την τελευταία μέρα του χρόνου, ενώ συμπεριλαμβάνονται όλα τα τραγούδια που πέρασαν από τα 64 χρόνια του διαγωνισμού.

To 2018 την πρώτη θέση κατέλαβε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Loreen και το τραγούδι Euphoria που εκπροσώπησε την Σουηδία στον διαγωνισμό το 2012, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι Fuego που εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό το 2018 και που εκεί κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Άλλες ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές που κατάφεραν να μπουν στην λίστα είναι:

21. Έλενα ΠαπαρίζουMy Number One (Ελλάδα 2005)

48. AntiqueDie for You (Ελλάδα 2001)

77. Ήβη ΑδάμουLa La Love (Κύπρος 2012)

106. Γιάννα ΤερζήΌνειρό μου (Ελλάδα 2018)

114. ΚαλομοίραMy Secret Combination (Ελλάδα 2008)

197. Άννα ΒίσσηEverything (Ελλάδα 2006)

216. Λούκας Γιώρκας ft. Stereo MikeWatch My Dance (Ελλάδα 2011)

231. Άλεξ Παναγή Στην φωτιά (Κύπρος 1995)

Στο πιο κάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελική 10άδα του Top 250 του Escradio για το 2018:

Θα καταφέρει η Loreen να διατηρήσει την πρωτιά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά; Ποιες είναι οι δέκα αγαπημένες σας συμμετοχές όλων των εποχών; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Eurovision Top 250. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *