Junior Eurovision 2019: Ποια είναι τα φαβορί για νίκη

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τον τελικό της Junior Eurovision 2019. Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην πόλη Γκλιβίτσε της Πολωνίας 19 τραγούδια θα διαγωνιστούν για τη νίκη. Μετά και τον καθορισμό της σειράς εμφάνισης των τραγουδιών ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα φαβορί για τη νίκη.

Το τελικό αποτέλεσμα της Junior Eurovision θα καθοριστεί και φέτος από 50% ψηφοφορία κριτικών επιτροπών και 50% ψηφοφορία του κοινού. Το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέσω ίντερνετ. Από τα 19 τραγούδια φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει τα εξής 4:

  • Πολωνία

Η περσινή νικήτρια και φετινή διοργανώτρια της Junior Eurovision έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές προβολές. Το επίσημο βίντεο έχει 3,8 εκατομμύρια προβολές και το βίντεο της πρώτης πρόβας κοντεύει ήδη τις 200 χιλιάδες. Στο επίσημο κανάλι της τραγουδίστριας φτάνει τα 1,3 εκατομμύρια και στο κανάλι του σταθμού TVP τα 1,4 εκατομμύρια! Είναι αναμενόμενο να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην Πολωνία για τον διαγωνισμό, αλλά είναι ένα δυνατό τραγούδι έτσι κι αλλιώς. Αν το στηρίξουν και οι κριτικές επιτροπές δεν αποκλείεται να δούμε δεύτερη νίκη σερί για την Πολωνία. Στο κοινό θα είναι πιθανότατα στην κορυφαία τριάδα αν όχι πρώτο δεδομένης της μεγάλης δημοτικότητας.

  • Γαλλία

Η χώρα που επέστρεψε δυναμικά πέρυσι στον διαγωνισμό κατακτώντας τη δεύτερη θέση φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει το καλό σερί. Το βίντεο στο επίσημο κανάλι της τραγουδίστριας έφτασε τα 1,3 εκατομμύρια προβολές, ενώ στο επίσημο κανάλι της JESC πλησιάζει το 1 εκατομμύριο. Η πρώτη πρόβα έγινε επίσης αρκετά δημοφιλής με 120 χιλιάδες προβολές. Η Γαλλία δεν έχει κερδίσει τον διαγωνισμό μέχρι σήμερα

  • Ισπανία

Η Ισπανία απείχε αρκετά χρόνια από τον διαγωνισμό, φαίνεται όμως ότι θέλει να επιστρέψει δυναμικά φέτος. Το βίντεο στο κανάλι της τραγουδίστριας έχει 700 χιλιάδες προβολές, ενώ στο επίσημο κανάλι της JESC συνδυαστικά φτάνει επίσης κοντά στις 700 χιλιάδες. Η πρώτη πρόβα φαίνεται να ξεχώρισε με ήδη σχεδόν 120 χιλιάδες προβολές. Μετά τη νίκη της Ισπανίας το 2004, ίσως δούμε τη δεύτερη της νίκη φέτος;

  • Αρμενία

Με ένα uptempo τραγούδι, η Αρμενία έφτασε τις 900 χιλιάδες προβολές στο επίσημο κανάλι της JESC, ενώ η πρώτη της πρόβα πήγε επίσης καλά με 80 χιλιάδες προβολές. Μετά τη νίκη το 2010, η χώρα βρέθηκε κοντά στη νίκη αρκετές φορές.

  • Ποιος θα είναι ο νικητής;

Οι παραπάνω χώρες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθούν στη δεκάδα (πιθανόν και στην πεντάδα) της ψηφοφορίας του κοινού. Ο απρόβλεπτος παράγοντας είναι η ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών. Λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο χρόνων που το σύστημα ήταν το ίδιο με φέτος, φαίνεται ότι οι επιτροπές δίνουν μεγάλη σημασία στις φωνητικές ικανότητες των τραγουδιστών, αλλά και στο τελικό οπτικό θέαμα.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 5:00 μμ ώρα Ελλάδας μπορείτε να απολαύσετε τον διαγωνισμό της Junior Eurovision 2019 μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *