Junior Eurovision 2019: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συντακτικής μας ομάδας!

Σε 24 ώρες πραγματοποιείται στην Γκλίβιτσε η Junior Eurovision 2019! 19 χώρες συμμετέχουν φέτος και διεκδικούν το βραβείο. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των 12 μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε η συμμετοχή της Γαλλίας. Στην δεύτερη και τρίτη θέση η Πολωνία και η Σερβία αντίστοιχα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Ισπανία και η Βόρεια Μακεδονία.

Παρακάτω βλέπετε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας, ενώ στις δύο τελευταίες λίστες είναι η συνολική βαθμολογία και η τελική κατάταξη θέσης:

Μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τραγούδι στον φετινό διαγωνισμό της Junior Eurovision:

Η ψηφοφορία για τη Junior Eurovision 2019 χωρίζεται σε 2 φάσεις:

  1.  Η 1η φάση ψηφοφορίας ξεκινάει στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) σήμεραΑυτός ο γύρος ψηφοφορίας θα παραμείνει ανοιχτός καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, κλείνοντας στις 16:59 την Κυριακή 24 Νοεμβρίου – λίγο πριν την έναρξη του σόου.
  2. Η 2η φάση λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσηςΤο παράθυρο θα ανοίξει μετά την εμφάνιση της τελευταίας χώρας, της Σερβίας. Η δεύτερη φάση θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Ο μεγάλος τελικός της Junior Eurovision 2019 θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 17.00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube, ανοίγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα; Συμφωνείτε με την άποψη των μελών της συντακτικής ομάδας του EurovisionFun;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *