Maruv: “Δέχθηκα πρόταση από το BBC για να εκπροσωπήσω το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2020”!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Maruv, νικήτρια του φετινού επεισοδιακού ουκρανικού εθνικού τελικού Vidbir, που όμως τελικά δεν εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό, αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από το BBC να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2020.

Το χρονικό της αποχώρησης

Πολλοί από εσάς ίσως θυμάστε ότι η Maruv με το Siren Song κέρδισε την εθνική επιλογή, Vidbir 2019, όμως δε ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ καθώς δεν συμφώνησε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στη Ρωσία, αλλά και να αποδεχθεί μία σειρά από άλλους όρους που έθεσε η δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας. Στην συνέχεια η δημόσια τηλεόραση της χώρας, άρχισε να προσεγγίζει τους υπόλοιπους υποψήφιους του Vidbir 2019, προκειμένου να βρει τον εκπρόσωπο της χώρας, χωρίς όμως επιτυχία.

Τελικά, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουκρανίας, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Eurovision του 2019 στο Τελ Αβίβ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της UA:PBC Zurab Alasania ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρση της Ουκρανίας από τη Eurovision 2019 μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, στις 27 Φεβρουαρίου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο καλεί την Maruv;

Για την Eurovision 2020 το BBC ανακοίνωσε ότι η δισκογραφική εταιρεία BMG θα επιλέξει τόσο τον καλλιτέχνη, όσο και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, ευελπιστώντας να ξεφύγει επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη της στις 22 Νοεμβρίου η Maruv, το Ηνωμένο Βασίλειο της πρότεινε να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020 είτε η ίδια, είτε απλά στέλνοντας δικό της τραγούδι με κάποιον άλλον ερμηνευτή.

Στο παρακάτω βίντεο μετά το 13:20 (είναι στα ρωσικά):

Η ίδια φυσικά στην απονομή των MTV Awards είχε απορρίψει την όποια ενδεχόμενη νέα συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, θα εμφανίζονταν ξανά στον διαγωνισμό μόνο ως guest!

Το ήθελα πάρα πολύ, αλλά έτσι είναι η ζωή. Τώρα έχω άλλες επιθυμίες και άλλα όνειρα, και εύχομαι μια μέρα να πάω στην Eurovision, αλλά μόνο ως καλεσμένη. Αυτό θα μου άρεσε πολύ. Αλλά όχι του χρόνου.

Η Ουκρανία για το 2020 αποφάσισε να συμπεριλάβει στους κανονισμούς του Vidbir, ότι απαγορεύονται οι καλλιτέχνες που έχουν κάνει εμφανίσεις στην Ρωσία ή την Κριμαία, μετά τα δραματικά γεγονότα του 2014.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση της Maruv στο Vidbir 2019:

Θα θέλατε να δείτε την Maruv να εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο ή κάποια άλλη χώρα στην Eurovision 2020;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *