MTV EMA 2019: Ποιοι Eurostars κέρδισαν ένα από τα μουσικά βραβεία;

Ολοκληρώθηκε, η 26η απονομή των MTV Europe Music Awards στη Σεβίλλη της Ισπανίας, που αποτελούν την ευρωπαϊκή εκδοχή των VMA. Τη βραδιά παρουσίασε η Becky G.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που βραβεύτηκαν τη χθεσινή βραδιά, ήταν και πολλοί Eurostars.

Ο Mahmood, που κατάφερε όχι μόνο να φέρει την Ιταλία στη δεύτερη θέση του φετινού Διαγωνισμού αλλά το τραγούδι του Soldi, αποτελεί το καλύτερο τραγούδι της Eurovision 2019, σύμφωνα με τις προβολές στο youtube, τα stream στο spotify και τα Charts. Ο νεαρός καλλιτέχνης κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του Καλύτερου Ιταλού Καλλιτέχνη.

Η νικήτρια της Eurovision Junior 2019 Roksana Węgiel από την Πολωνία, κατάφερε να αναδειχθεί η καλύτερη τραγουδίστρια στη χώρα της. Η Roksana αποτελεί την πρώτη τραγουδίστρια που έχει συμμετάσχει στη Junior Eurovision, κερδίζοντας ταυτόχρονα βραβείο και στα MTV Europe Music Awards.

https://www.youtube.com/watch?v=PT-EzzJxySI

Μπορεί στη Eurovision 2019 να μην κατάφερε να βρεθεί αλλά η αναγνώριση και η επιτυχία ήταν μεγάλη. Ο λόγος για την Maruv, η οποία αναδείχθηκε ως η καλύτερη τραγουδίστρια στη Ρωσία.

Τέλος, με βραβείο έφυγαν ο Fernando Daniel (Festival da Canção 2017), ως ο καλύτερος Πορτογάλος Καλλιτέχνης αλλά και ο Viktor Király (A Dal 2012, 2014 και 2018), καλύτερος Ούγγρος Καλλιτέχνης.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *