Ιάσονας Μανδηλάς Eurovision: “Αισθάνομαι έτοιμος να πάω κάποια στιγμή”

Ιάσονας Μανδηλάς Eurovision | Ο ανερχόμενος pop τραγουδιστής, Ιάσονας Μανδηλάς, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με κάθε εμφάνιση του τόσο τηλεοπτική όσο και ζωντανή.


Κάτι που μας τράβηξε το ενδιαφέρον όμως, είναι ότι στις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις, του ένα από τα πράγματα που ερωτήθηκε ήταν κατά πόσον θα τον ενδιέφερε η εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Ιάσονας έχει συμμετάσχει στα φωνητικά και στην χορευτική ομάδα της Demy, που εκπροσώπησε την χώρα μας στο Κίεβο το 2017 με το This Is Love.

Στην πρώτη από τις δύο εμφανίσεις, η οποία ήταν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά, ο γνωστός παρουσιαστής τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει μια μελλοντική συμμετοχή τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Στην επόμενη εμφάνιση του στην εκπομπή “Στην Φωλιά Των ΚούΚου” ο Ιάσονας Μανδηλάς παρουσίασε ένα μουσικόχορευτικό υπερθέαμα αφιερωμένο στην Έλενα Παπαρίζου, με την οποία έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές. Και σε αυτή του την εμφάνιση το θέμα της Eurovision δεν θα μπορούσε να λείπει καθώς η τον ρώτησε εάν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μέλλον.  Ο Ιάσονας απάντησε:

“Θα ήθελα πάρα πολύ και χαίρομαι που ακούγεται το όνομα μου. Αισθάνομαι έτοιμος για κάποια στιγμή”

 

Μερικούς μήνες πριν ο Ιάσονας κυκλοφόρησε το πρώτου του τραγούδι “Χίλια Κομμάτια” με την υποστήριξη της Minos EMI, a Universal Music Company.

Επίσης κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Estate» ενώ παράλληλα, παίζει στην παιδική παράσταση «Βουτιά στη Βυθούπολη»,

Ιάσονας Μανδηλάς Eurovision: “Αισθάνομαι έτοιμος να πάω κάποια στιγμή”

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *