Αλβανία: Απόψε ο τελικός του Festivali i Këngës 58 | Η πρώτη συμμετοχή για το Ρότερνταμ!

Παραδοσιακά η Αλβανία λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα θα επιλέξει την συμμετοχή της για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Απόψε το βράδυ θα έχουμε το πρώτο τραγούδι για το Ρότερνταμ, αφού ολοκληρώνεται το Festivali i Këngës 58, με τον τελικό του φεστιβάλ.

Ζωντανά από το Pallati i Kongreseve στα Τίρανα, με παρουσιάστρια την Alketa Vejsiu οι 12 διαγωνιζόμενοι που επιλέχθηκαν από τους δύο ημιτελικούς θα ερμηνεύσουν για μία ακόμα φορά τις συμμετοχές τους και η πενταμελής κριτική επιτροπή θα τους κρίνει για τελευταία φορά.

Οι 12 διαγωνιζόμενοι του τελικού του Festivali i Këngës 58 είναι:

  1. Albërie Hadërgjonaj – “Ku ta gjej dikë ta dua” (Που μπορώ να βρω κάποιον να αγαπώ)
  2. Arilena Ara –  “Shaj” (Γλυκό όπως την κατάρα)
  3. Bojken Lako – “Malaseen” (Χωρίς να με δει)
  4. Elvana Gjata – “Me tana” (Με όλα)
  5. Era Rusi – “Eja Merre” (Έλα και πάρτο)
  6. Gena – “Shqiponja e lirë” (Ελεύθερος  αετός)
  7. Kamela Islamaj – “Më ngjyros” (Ζωγράφισε με)
  8. Olta Boka – “Shkrime në mur” (Συνθήματα στον τοίχο)
  9. Robert Berisha –  “Ajo nuk është unë” (Αυτή δεν είμαι εγώ)
  10. Sara Bajraktari – “Ajër” (Αέρας)
  11. Tiri Gjoci – “Me gotën bosh” (Με ένα άδειο ποτήρι)
  12. Valon Shehu – “Kutia e Pandorës” (Το κουτί της Πανδόρα)

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα στο Festivali i Këngës 58 καθορίζονται αποκλειστικά από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής στην οποία εκτός από δύο εγχώριους επαγγελματίες της μουσικής, θυληκού γένους, συμμετέχει ο Δημήτρης Κοντόπουλος για τον οποίο σας ενημερώσαμε εδώ και καιρό ότι θα είναι ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Christer Bjorkman (παραγωγός του Melodifestivalen και αρχηγός της σουηδικής αποστολής) και ο Felix Bergsson (αρχηγός της ισλανδικής αποστολής).

Όπως ήδη ίσως γνωρίζετε στον τελικό του Festivali i Këngës 58 θα εμφανισθεί ως guest η μοναδική Ελένη Φουρέιρα, η οποία μέσα από το Instagram της έχει δείξει τις προτιμήσεις της για το νικητή του φεστιβάλ και δεν είναι άλλη από την Elvana Gjata!

Ο τελικός του Festivali i Këngës 58, θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Ποιο τραγούδι θα θέλατε να δείτε νικητήριο στο Festivali i Këngës 58 και να εκπροσωπεί την Αλβανία στην Eurovision 2020;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *