Γερμανία: Νέα αρχηγός αποστολής!

Σειρά αλλαγών στους αρχηγούς αποστολών των χωρών στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με την Γερμανία να παίρνει σειρά. Η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, Alexandra Wolfslast ανέλαβε από τη 1 Δεκεμβρίου τα καθήκοντα του αρχηγού αποστολής της Γερμανίας.

H Alexandra Wolfslast θα διαδεχθεί τον Christoph Pellander, ο οποίος εγκατέλειψε την θέση του στην γερμανική δημόσια τηλεόραση. Ο Pellander ήταν αρχηγός αποστολής της Γερμανίας στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς, οδηγώντας την χώρα του σε μία τέταρτη και μία προτελευταία θέση.

Η Γερμανία για το 2020 εμπιστεύθηκε την εταιρεία παραγωγής Digame για να βρει το κατάλληλο τραγούδι, αλλά και τον ερμηνευτή που θα κάνει αίσθηση στον διαγωνισμό και θα βρεθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα από ότι στο Τελ Αβίβ οι S!sters.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια ανακοίνωση για την εξέλιξη της επιλογής, αν και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ένα concept κοντά σε αυτό που χρησιμοποιήσε η Ελβετία φέτος. Μια κλειστή επιλογή δηλαδή, με μοναδική ανακοίνωση αυτή του νικητή.

Πηγή: esc-kompakt

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *