Ελλάδα: “Είμαστε δυνατοί μαζί, ας το κάνουμε”! | Το μήνυμα της Stefania για το 2020!

Ενώ όλα τα ελληνικά και ξένα μέσα αναφέρουν ότι η Stefania θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2020, κι ενώ το EurovisionFun σας αποκάλυψε όλο το χρονικό της υποβολής της υποψηφιότητάς της στην ΕΡΤ με τρία μάλιστα τραγούδια, η ίδια πριν από λίγο ανέβασε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης που καλεί όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα της το 2019 να την στηρίξουν σε αυτό που έρχεται το 2020 για να το πραγματοποιήσουν μαζί!

Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού η ελληνική δημόσια τηλεόραση έχει σκοπό μέχρι τις 15 Ιανουαρίου να ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2020, η Stefania που είναι και το μεγάλο φαβορί για να μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ, ευχήθηκε πριν από λίγο με νόημα στους fans της για την νέα χρονιά, ζητώντας τους να είναι στο πλάι της σε αυτό που πρόκειται να έρθει!

2019, ήσουν τόσο καλό μαζί μου. Απόλαυσα όλες τις εμφανίσεις μου φέτος. Ως τραγουδίστρια, ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια. Με το 2020 να πλησιάζει, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans, τους φίλους, την οικογένεια και την ομάδα μου τόσο πολύ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους το 2019. 💖 Είμαι βέβαιη ότι το επόμενο έτος θα είναι εξίσου εμπνευσμένο και εορταστικό, με πολλές νέες περιπέτειες και μελλοντικές προκλήσεις. Σας ευχόμαι όλους μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά και ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να με υποστηρίζετε και να με αγκαλιάζετε το 2020. Είμαστε δυνατοί μαζί, οπότε ας το κάνουμε!

Stefania 

Εμείς πάντως θα είμαστε μαζί της! Εσείς;

Παρακάτω παρακολουθήστε ένα πολύ όμορφο βίντεο που έφτιαξε ένας φίλος της ιστοσελίδας μας για την Stefania:

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Epiteloustop10
    Epiteloustop10 says:

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σας διαβάζω καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω κάποιο σχόλιο. Αφενός θέλω να σας πω συγχαρητήρια για το site σας και την έγκυρη ενημέρωση σας. Όσα γράφετε πάντοτε έχουν βάση. Για την Stefania τώρα. Όταν είχε βγει η είδηση δεν ενθουσιάστηκα. Μετά όμως την έψαξα και νομίζω ότι είναι αυτό που θέλει ο διαγωνισμός. Πέρσι κ ο Duncan κ ο Mahmood ήταν άγνωστοι κ άπειροι. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να σκισουν. Η Eurovision θέλει νέο αίμα, ακόμα κ ο 30αρης πλέον θεωρείται μεγάλος. Ένα φρέσκο κ δυναμικο τραγούδι θέλουμε με μια έξυπνη παρουσίαση που θα κρατήσει τον τηλεθεατή. Οσο αφορά τώρα τον Κοντόπουλο κ τον Φωκά οι άνθρωποι μια ατυχη στιγμή είχαν το 2017. Όλοι λένε αυτό κ κανείς δεν θυμάται τα τόσα διαμάντια μας έδωσαν. Θα σας πιστέψω για μια ακόμη φορά, αφού λέτε πως είστε αισιόδοξοι κ θα μαι κ γω. Όχι γκρίνια παιδιά, τουλάχιστον μέχρι να βγει το τραγούδι. Ας το ευχαριστηθουμε φέτος! Πάμε κοριτσαρα!

    Απάντηση
  2. Poppy Tezaris
    Poppy Tezaris says:

    Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή είχα και εχω την αντίθετη άποψη.Θα ειθελα ένα τραγουδιστή η τραγουδίστρια από τον τόπο μας.Τοσα παιδιά έχουν βγει αξία να στιρηξουν τον θεσμό.Ομως με ένα καλό τραγούδι πιστεύω να τα καταφέρουμε γιατί όλο και χειρότερα πάμε.Και το Ελληνικό τραγούδι δεν υστερεί σε τίποτα από τα ξενόφερτα.Καλη επιτυχια στην κοπέλα.

    Απάντηση
  3. Nerd0! YouTube
    Nerd0! YouTube says:

    Ελπίζω το τραγούδι της Stefania, να έχει Ρυθμό σαν τα τραγούδια της Josephine η το My Number One της Παπαρίζου. Α και επίσης να είναι στα ελληνικά.

    Απάντηση
  4. John
    John says:

    Γιάννη αυτοί που έχουν ακούσει τα τραγούδια που μας είπες ότι έγινε focus group με συμμετέχοντες και συνθέτες στη eurovision ήταν μόνο Έλληνες ή και ξένοι;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *