Ελλάδα: Η ομάδα εργασίας της ΕΡΤ για την Eurovision 2020 | Με απευθείας ανάθεση στο Ρότερνταμ!

Ανακοινώθηκε η ομάδα εργασίας της ΕΡΤ για την Eurovision 2020! Η πενταμελής επιτροπή*, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει ως επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, έχει επιφορτιστεί με την διατύπωση γνώμης/πρότασης προς το ΔΣ της εταιρείας, για τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Ρότερνταμ!

Η σχετική απόφαση που υπογράφεται από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γαμπρίτσο Γεώργιο ανακοινώθηκε στην σημερινή συνάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, απαρτίζεται από τους:

1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ – Συνθέτη, Μέλος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ (Πρόεδρο)
2. ΑΔΑΜ Πέτρο – Μουσικό Παραγωγό (Μέλος)
3. ΜΑΡΚΑΚΗ Γιώργο – Δημοσιογράφο (Μέλος)
4. ΠΕΤΡΙΔΗ Γιάννη – Μουσικό Παραγωγό (Μέλος).
5. ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία – Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ ΑΕ (Μέλος)

* Οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι στην επιτροπή είναι και η Δρανίδου Σοφία (υπάλληλος της ΕΡΤ στη διεύθυνση διεθνών σχέσεων), το όνομα της όμως δεν ανακοινώθηκε στην παρουσίαση με τους δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ κινείται πολύ ταχύτερα σε σχέση με πέρσι, αφού η αντίστοιχη επιτροπή για την Eurovision 2019 είχε συσταθεί στις 10 Ιανουαρίου! Με την ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνεται πλήρως και το ρεπορτάζ του EurovisionFun για μη πραγματοποίηση εθνικού τελικού και το 2020.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν η ΕΡΤ επιθυμεί να επιλέξει την συμμετοχή της πριν τις γιορτές, ώστε να έχει τον κατάλληλο χρόνο για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, με στόχο την επιστροφή της Ελλάδας στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Η επιλογή της συμμετοχής μας θα γίνει και για το 2020 με απευθείας ανάθεση.

Ας ευχηθούμε όλοι η επιλογή τόσο του καλλιτέχνη, όσο και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, να είναι η απαρχή της επιστροφής της χώρας μας στο δρόμο των επιτυχιών!

1 reply
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Παιδιά από ότι καταλαβαίνω έχετε ακούσει το τραγούδι και είναι καλό! Αχ μακάρι επιτέλους να πάμε καλά μετά από τόσα χρόνια. Ας είναι επιτέλους μια πετυχημένη απευθείας ανάθεση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *