Ιταλία: Η απάντηση της Lady Gaga στον Amadeus για τον Sanremo 2020!

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Amadeus θα είναι παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής της επετειακής 70ης έκδοσης του Φεστιβάλ του Sanremo, έβαλε ως στόχο να φέρει την Lady Gaga ως guest στο Teatro Ariston. Η δημοφιλής τραγουδοποιός έδωσε την απάντηση της δια μέσω του μάνατζερ της στη RAI και αυτή δυστυχώς είναι αρνητική.

Στο εβδομαδιαίο “Chi” διαβάζουμε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ, Lady Gaga, έχει γεμάτο πρόγραμμα τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Sanremo 2020 και δεν δύναται να βρεθεί στην μικρή πόλη της Λιγουρίας, παρά τον διακαή πόθο τόσο του Amadeus, όσο και της RAI.

Παρ΄όλα αυτά όμως μετά την απόρριψη της Gaga, ο Amadeus απευθύνθηκε σε δύο άλλους superstars, προκειμένου με την παρουσία τους, να λαμπρύνουν τα 70 χρόνια ζωής του Φεστιβάλ του Sanremo.

Πρόκειται για το καλλιτεχνικό έτερο ήμισυ της Lady Gaga, Bradley Cooper, που μαζί ερμηνεύουν την παγκόσμια πλέον επιτυχία, Shallow, τραγούδι για το οποίο κέρδισαν και το Όσκαρ καλύτερης μουσικής στην τελευταία απονομή των βραβείων.

Το άλλο μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει στην σκηνή του Sanremo 2020 είναι η ηθοποιός Meryl Streep. Παρότι η Monica Bellucci είχε ακουστεί ως συμπαρουσιάστρια του Amadeus τελικά μάλλον θα την δούμε ως καλεσμένη. Το όνομα που ακούγεται τελευταία ότι θα βρεθεί στο πλάι του Amadeus είναι η Ιταλίδα Superstar, Laura Pausini, που ξεκίνησε την μεγάλη της καριέρα, κερδίζοντας την κατηγορία των Νέων Καλλιτεχνών το 1993 με το La Solitudine.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι 20 καλλιτέχνες της Campioni κατηγορίας, θα ανακοινωθούν σε ειδική εκπομπή από τον Amadeus στις 6 Ιανουαρίου. Το 70ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο, από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού!

Πηγή: CHI
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *