Ιταλία: Ο Tiziano Ferro συμπαρουσιαστής του Amadeus στο Sanremo 2020 | Οι τιμές των εισιτηρίων!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση των καλλιτεχνών στην μεγάλη κατηγορία του 70ου Φεστιβάλ του Sanremo, μέσω του οποίου θα επιλεγεί και ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2020. Η RAI επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι ο superstar Tiziano Ferro θα βρεθεί και τις πέντε ημέρες του Φεστιβάλ στο πλάι του Amadeus.

Με τον Tiziano Ferro το Sanremo 2020

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Tiziano Ferro θα είναι παρών και στις πέντε βραδυές του Φεστιβάλ. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα είναι συμπαρουσιαστής ή θα περιοριστεί σε τραγουδιστικές παρεμβάσεις.

Ο Tiziano Ferro είναι το πρώτο όνομα του cast των παρουσιαστών του Sanremo 2020 που γίνεται γνωστό, εκτός φυσικά του Amadeus. Αναζητείται ακόμα η γυναικεία παρουσία, αν και το σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι να υπάρχουν δέκα γυναίκες, που θα τις βλέπουμε ανά δύο καθ’ όλη την πενθήμερη διάρκεια του Sanremo 2020.

Παρακάτω ακούστε το τραγούδι με το οποίο ο Tiziano Ferro έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο:

Μέχρι 1.290 Ευρώ το εισιτήριο του Sanremo 2020

Η RAI μετά από συμφωνία με τον Δήμο του Σανρέμο, ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το 70ο Φεστιβάλ του Sanremo. Οι τιμές είναι αμετάβλητες σε σχέση με την φετινή διοργάνωση, αν και παραμένουν τσουχτερές.

Συγκεκριμένα οι τιμές για ένα πακέτο εισιτηρίων και για τις πέντε βραδυές στο εξώστη ανέρχεται στα 672 Ευρώ. Το ίδιο πακέτο για την πλατεία του Teatro Ariston έχει σχεδόν την διπλάσια τιμή, 1.290 Ευρώ!

Η τιμή ενός μεμονωμένου εισιτηρίου στον εξώστη για τις τέσσερις πρώτες βραδυές είναι 100 Ευρώ και για τον τελικό 320 Ευρώ! Στην πλατεία τα μεμονωμένα εισιτήρια έχουν 180 Ευρώ για τις τέσσερις πρώτες βραδυές και 320 Ευρώ για τον τελικό.

Η αγορά των πακέτων εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου που θα μάθουμε από τα χείλη του Amadeus τους Campioni υποψηφίους! Για τα ονόματα που φημολογούνται ότι θα συμμετάσχουν στο Sanremo 2020 μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο. Για να φρεσκάρετε το σύστημα ψηφοφορίας που θα χρησιμοποιηθεί φέτος στο φεστιβάλ μπορείτε να συμβουλευθείτε τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Το 70ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο, από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το Φεστιβάλ του Sanremo στην Ελλάδα από την ομάδα του EurovisionFun. Μείνετε λοιπόν στην παρέα μας  καθώς με συνεχής ενημέρωση θα καλύψουμε με πάθος το 70ο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Sanremo!

Πηγή: RAI, tv.fanpage.it

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *