Σερβία: 90 τραγούδια για το Beovizija 2020

Με ελάχιστα αυξημένο ενδιαφέρον παρατηρήθηκε στον δημόσιο φορέα της Σερβίας, RTS, η αποστολή τραγουδιών για την συμμετοχή στο Beovizija 2020, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Σερβία καλείται να επιλέξει την επόμενη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision 2020.

90 συνολικά τραγούδια στάληκαν στο κανάλι, σε σύγκριση με τα 76 της περσινής διαδικασίας, ενώ μια ειδική κριτική επιτροπή από μουσικούς της χώρας ενέκρινε και τις 90 συμμετοχές. Τις επόμενες ημέρες, η επιτροπή θα ακούσει όλες τις συμμετοχές και θα τις αξιολογήσει, διαλέγοντας τις καλύτερες για να συμμετάσχουν στο Beovizija 2020.

Προς το παρών, δεν έχει γνωστοποιηθεί ο αριθμός των συμμετοχών στον εθνικό τελικό, αλλά ούτε και ποια μορφή θα ακολουθήσει. Για την ιστορία, το 2019 ο εθνικός τελικός αποτελείτο από 24 συμμετοχές που έλαβαν μέρος σε δύο ημιτελικούς. Νικήτρια του Beovizija 2019 αναδείχθηκε η Nevena Božović και το τραγούδι Kruna, που τερμάτισε στην 18η θέση του Μεγάλου Τελικού με 89 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Σερβίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Πηγή/Εικόνα: escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *