Ίαν Στρατής: Έχει γράψει τραγούδι για την Eurovision 2020; | Τι συνέβη με την Κύπρο;

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό”, παρευρέθηκε σήμερα ο Ίαν Στρατής με αφορμή την guest εμφάνιση του στην επιτυχημένη σειρά, “Άγριες Μέλισσες”.  Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στην Eurovision.

Ίαν: “Θέλω να πάω στη Eurovision

Το όνομα του Ίαν ενεπλάκη στην Eurovision 2020, τόσο με την Κύπρο, λίγο καιρό πριν, όσο και με την Ελλάδα, με βάση τουλάχιστον αυτό που ειπώθηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Θέλω πολύ να πάω στη Eurovision. Είμαστε στις συζητήσεις. Ψάχνουμε τραγούδι, δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα.

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε να ρωτά τον Ίαν Στρατή, που εμφανίστηκε θετικός στο να διαγωνισθεί και σε εθνικό τελικό, αν υπάρχει ήδη κάποιο τραγούδι έτοιμο και ο Ίαν της απάντησε ότι όντως έχει κάποιο κόμματι για τον διαγωνισμό.

Γιατί δεν προχώρησε με την Κύπρο;

Είναι γνωστό ότι το ΡΙΚ εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να επιλέξει τον Ίαν Στρατή ως εκπρόσωπο του, για τον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με τον Sandro όμως να είναι η τελική του επιλογή.

Ο manager του καλλιτέχνη, ο οποίος επίσης ήταν στο “Πρωινό” αναφέρθηκε στο θέμα, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι προτάθηκε στον Ίαν να εκπροσωπήσει την Κύπρο, αλλά δεν υπήρχε καλό τραγούδι, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως εμείς από το ΡΙΚ είναι ότι η κυπριακή δημόσια τηλεόραση την δεδομένη χρονική στιγμή κατέληξε σε καλλιτέχνη και δεν υπήρχαν υποψήφια τραγούδια. Μάλιστα ακόμα και τώρα το ΡΙΚ δεν έχει καταλήξει στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Sandro στο Ρότερνταμ!

Το ερώτημα που γεννάται εδώ ευλόγως, είναι αν ο Ίαν έχει κάποιο τόσο καλό τραγούδι, γιατί δεν το πρότεινε στο ΡΙΚ, σε αντίθεση μάλιστα με τον Sandro, που μπήκε στη διαδικασία να προτείνει πολλά τραγούδια; Αυτός μάλιστα ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που εν τέλει επιλέχθηκε ο Sandro και όχι ο Ίαν.

πηγή: znews

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *