Αλβανία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Festivali i Këngës 58

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται ο δεύτερος και τελευταίος ημιτελικός του  Festivali i Këngës 58, του εθνικού τελικού δηλαδή της Αλβανίας για την Eurovision 2020. Μετά το πέρας και του δεύτερου ημιτελικού θα γνωρίζουμε τους 12 συμμετέχοντες που η πενταμελής κριτική επιτροπή θα έχει επιλέξει για να διαγωνισθούν στον τελικό της Κυριακής, 22/12.

Ζωντανά από το Pallati i Kongreseve στα Τίρανα, με παρουσιάστρια την Alketa Vejsiu, δέκα ακόμη διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν απόψε τις συμμετοχές τους:

  1. Kastro Zizo – Asaj
  2. Tiri Gjoci – Me gotën bosh
  3. Olta Boka – Botë për dy
  4. Era Rusi – Eja merre
  5. Wendi Mancaku – Ende
  6. Robert Berisha – Ajo nuk është unë
  7. Gena – Shqiponja e lirë
  8. Eli Fara & Stresi – Bohemë
  9. Arilena Ara – Shaj
  10. Valon Shehu – Kutia e Pandorës

Όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό μας άρθρο, η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τον Δημήτρη Κοντόπουλο για τον οποίο σας ενημερώσαμε εδώ και καιρό ότι θα είναι ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, τον Christer Bjorkman (παραγωγός του Melodifestivalen και αρχηγός της σουηδικής αποστολής), τον Felix Bergsson (αρχηγός της ισλανδικής αποστολής). αλλά και δύο γυναίκες μουσικούς από την Αλβανία θα αξιολογήσει συνολικά τις 20 συμμετοχές και θα επιλέξει τις 12 καλύτερες και από τους δύο ημιτελικούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα περάσουν στον τελικό απαραίτητα έξι τραγούδια από τον πρώτο ημιτελικό και έξι αντίστοιχα από τον δεύτερο.

Καλεσμένη της βραδιάς, θα είναι η Ιταλίδα τραγουδίστρια Giusy Ferreri, όπου την μάθαμε μέσα από τα τραγούδια της “Non ti scordar mai di me” και “Novembre”, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Festivali i Këngës 58, θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *