Αλβανία: Δεν θα μετακινηθούν οι ημερομηνίες του FiK 2019!

Παρά τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η αλβανική δημόσια τηλεόραση δεν φαίνεται να μετακινεί τις ημερομηνίες του FiK 2019. Ο ισχυρός σεισμός που έπληξη την χώρα και οι πάνω από 50 νεκροί, φαινόταν ως λόγος προκειμένου να μεταφερθεί η διεξαγωγή του FiK 2019, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί και ο επόμενος εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2020, για τον επόμενο μήνα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.

Ήδη όπως έχουμε δει μέσα από τον λογαριασμό του FiK στο Instagram έχουν ξεκινήσει οι πρόβες της ζωντανής ορχήστρας, κάτι που δεν θα συνέβαινε φυσικά αν το φεστιβάλ πραγματοποιούνταν τον επόμενο μήνα. Επιπλέον όμως και βασικότερο, για να πιστεύουμε ότι οι ημερομηνίες του FiK 2019 δεν πρόκειται να αλλάξουν, είναι το γεγονός ότι ο Έλληνας δημιουργός, για τον οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας ότι έχει προσκληθεί προκειμένου να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ, έχει ενημερωθεί για τις ήδη γνωστές ημερομήνιες και έχουν διευθετήσει μαζί του τα εισιτήρια της μετακίνησης του στα Τίρανα.

Η αλβανική δημόσια τηλεόραση λοιπόν, RTSH, προχωρά τις προετοιμασίες για το Festivali i Kenges 58, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20 και 22 Δεκεμβρίου στα Τίρανα και ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Η καινοτομία στους κανονισμούς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι φέτος τα αποτελέσματα θα καθορισθούν και από μία διεθνή επιτροπή, στην οποία έχουν ήδη κληθεί σημαντικές προσωπικότητες για να την στελεχώσουν.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *