Αυστραλία: Νέοι υποψήφιοι για το “Eurovision: Australia Decides”!

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS ανακοίνωσε δύο ακόμη υποψηφίους για τον εθνικό τελικό της χώρας, Eurovision: Australia Decides, που θα πραγματοποιηθεί στην Γκολντ Κόουστ στις 8 φεβρουαρίου. Πρόκειται για δύο εναλλακτικούς υποψηφίους θα λέγαμε, τους Montaigne και Didirri.

Montaigne

Σε ηλικία μόλις 24 ετών , η Montaigne με έδρα το Σίδνεϊ έχει γίνει ένα σημαντικό όνομα στην indie αυστραλιανή μουσική. Τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίστηκε για την δουλειά της με αρκετά τραγούδια της στα charts, ένα βραβείο ARIA και μία ακόμη υποψηφιότητα για την Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνη στο ντεμπούτο άλμπουμ της Glorious Heights . Το δεύτερο album της COMPLEX κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.

Είμαι ενθουσιασμένh που συμμετέχω στην Eurovision: Australia Decides για την ευκαιρία να απελευθερώσω το εαυτό μου που είναι δραματικός και ακραίος. Θα καταφέρω να το κάνω αυτό χωρίς μια μαζική διεθνή μουσική εκδήλωση ως ώθηση, αλλά στη μεγάλη σκηνή της Ευρώπης μπροστά στα εκατομμύρια των τηλεθεατών θα είναι όλα τα αποτελέσματα της δραματουργίας που έχω μέσα μου. Είναι τιμή φυσικά να εκπροσωπώ τη χώρα μου! Δεν τα πήγαινα τόσο καλά στο ποδόσφαιρο, γι ‘αυτό θα ήταν cool να το κάνω στη μουσική. Είναι σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο για την ποπ.

Didirri

Το ντεμπούτο EP Measurements του Didirri έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια προβολές και οδήγησαν τον Didirri να παίξει σε φημισμένα φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ The Great Escape and Latitude του Ηνωμένου Βασιλείου , το Splendor In The Grass της Αυστραλίας και το Sound Primavera της Βαρκελώνης . Σε λίγους μήνες, ταξίδεψε δύο φορές στην Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο και μοιράστηκε τη σκηνή με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες.

Έχω πάντα ενδιαφέρον για τους δημιουργούς. Αν και ο κόσμος της Eurovision είναι νέος για μένα, από έξω φαίνεται να σέβεται ένα καλά γραπτό τραγούδι πάνω απ ‘όλα. Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την τέχνη τους με όποιο τρόπο θέλουν. Είμαι οπαδός των ABBA, έγραψαν αφιλτράριστους, εικονικούς ύμνους. Η αδερφή μου και εγώ τραγουδούσαμε τα τραγούδια τους μαζί στο μπάνιο.Η προσωπική εμπειρία εμπνέει το μεγαλύτερο μέρος της δικής μου γραφής – το μόνο που ελπίζω να κάνω είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να εκφράσουν κάποιο μέρος τους. Είμαι επίσης χαρούμενος μέχρι το φεγγάρι για το γεγονός ότι θα συνδιαγωνιστώ με την φίλη μου την Montaigne που σέβομαι πάρα πολύ. “

Τέσσερις υποψήφιοι ακόμα για το Eurovision: Australia Decides!

Οι υπόλοιποι έξι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με τον Paul Clarke εκτελεστικό παραγωγό του Eurovision: Australia Decides να μας υπόσχεται περισσότερες εκπλήξεις. Οι έξι υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι:

  • Vanessa Amorosi
  • Casey Donovan
  • Mitch Tambo
  • iOTA
  • Montaigne
  • Didirri

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2020 για λογαριασμό του SBS.

Φέτος, η νικήτρια του «Eurovision: Australia Decides» Kate Miller-Heidke εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Τελ Αβίβ, καταφέρνοντας να φθάσει στην ένατη θέση, με 285 βαθμούς.

Πηγή: SBS
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *