Βουλγαρία: Στόχος η εδραίωση της συμμετοχής στην Eurovision | Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για το 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας (BNT) ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον αυτό δηλώνει. Σύμφωνα με όσα σχολίασε σε σχετική ερώτηση λίγο νωρίτερα στο  Twitter, ήδη σχεδιάζει την συμμετοχή της για την Eurovision 2021, ενώ μοναδικός στόχος της βουλγαρικής δημόσιας τηλεόρασης είναι η εδραίωση της παρουσίας της χώρας στον διαγωνισμό, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή και στους άλλους διαγωνισμούς της Eurovision.

Μετά την ανακοίνωση της Victoria Georgieva ως εκπροσώπου της χώρας στον διαγωνισμό, η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας εργάζεται μεθοδικά και πιο σιωπηρά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να παρουσίασει κάτι ανταγωνιστικό στην σκηνή του Ahoy Rotterdam, τον Μάιο.

Με βάση τα όσα δηλώνει η BNT, δεν αποκλείεται η συμμετοχή και στους άλλους διαγωνισμούς της EBU (Junior Eurovision, Eurovision Choir κλπ), αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει συζητηθεί προς το παρόν.

Σας θυμίζουμε ότι η Βουλγαρία επιστρέφει στην Eurovision 2020, μετά από μία απουσία ενός έτους και αφού τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *