Γαλλία: Δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απευθείας ανάθεση

Την προηγούμενη εβδομάδα τα γαλλικά media ανέφεραν ότι η χώρα θα επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αυτό σήμαινε ότι το Destination Eurovision δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά. Τελικά, φαίνεται ότι το παραπάνω ήταν παρανόηση του όρου: απευθείας ανάθεσης, αφού η France 2 δεν έχει αποφασίσει ακόμη πως θα επιλεγεί ο διάδοχος του Bilal, μη αποκλείοντας ακόμα και έναν εθνικό τελικό, με 3 ή 4 υποψηφίους.

Η γαλλική τηλεόραση ήδη δέχεται τραγούδια για την Eurovision 2020 με την σημαντική διαφορά όμως ότι για πρώτη φορά από το 2004 δέχεται συμμετοχές και από ξένους συνθέτες. Αυτό που εικάζεται είναι ότι είτε θα γίνει ένας εθνικός τελικός με 3 ή 4 υποψηφίους ή θα επιλέξουν με απευθείας ανάθεση, όπως έγινε το 2016 και το 2017 με θετικά μάλιστα αποτελέσματα.

Νικητής του τελευταίου Destination Eurovision και εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Eurovision 2019 ήταν ο Bilal Hassani. Ερμήνευσε στη σκηνή του Τελ Αβίβ το Roi και κατέλαβε τη 16η θέση με 105 πόντους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *