Ελλάδα: Αφιέρωμα από το MAD για την Stefania (video)

Ενώ η ΕΡΤ εργάζεται πυρετωδώς για την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2020, το MAD φιλοξενεί εδώ και λίγες ημέρες ένα μίνι αφιέρωμα για την 17χρονη Stefania, που φαίνεται να είναι και ένα από τα φαβορί για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ρότερνταμ.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, παρουσιάζονται οι σημαντικότερες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας της:

Ποια είναι η Stefania;

H Στεφανία, είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Νωρίτερα συμμετείχε στο The Voice Kids, ενώ ήταν μέλος στην πιο διάσημη παιδική χορωδία της χώρας, τραγουδώντας μπροστά ακόμα και στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία (έχει 250.000 followers στο Instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες. Η φρεσκάδα της, αλλά κυρίως η συγκυρία με την πρόσφατη υπερψήφιση από την Βουλή της δυνατότητας ψήφου των ομογενών στον τόπο κατοικίας τους, θα ήταν μια εξόχως συμβολική κίνηση από την ΕΡΤ η τυχόν επιλογή της.

Παρακάτω δείτε την φετινή εμφάνιση της Stefania στα μουσικά βραβεία του MAD:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *