Ελλάδα: Η πρόταση της ΕΡΤ στην Μαρίνα Σάττι

Μέσα από την συχνότητα του STAR και την πρωινή εκπομπή στην Φωλιά των ΚούΚου, αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί η πρόταση που έκανε η ΕΡΤ στην τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, αλλά και οι υποψηφιότητες της Stefania και του Ίαν Στρατή για να μας εκπροσωπήσουν το Μάιο στην Ολλανδία. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε όμως κάποια περισσότερα στοιχεία, αν και πρόθεση μας ήταν αφού η ΕΡΤ δεν είχε ανακοινώσει τίποτα, να μην δημοσιοποιήσουμε κάτι πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής. Τώρα όμως και μετά την αποκάλυψη από τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, μπορούμε να σας δώσουμε και το δικό μας αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το όχι της Μαρίνας Σάττι στην ΕΡΤ

Για δεύτερη φορά, αφού και στο παρελθόν η ΕΡΤ χτύπησε την πόρτα της Μαρίνας Σάττι, προτάθηκε στην νεαρή καλλιτέχνιδα να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό. Η πρόταση έγινε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, παρότι η ΕΡΤ δεν είχε ανακοινώσει κάτι μέχρι και σήμερα, όλο το προηγούμενο διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή μας το Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε αρνητικά απευθείας, αφού ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία προκειμένου να το σκεφθεί και να το συζητήσει με τους συνεργάτες της. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι βρίσκεται στο studio αυτό το διάστημα και ετοιμάζει το νέο της δίσκο.

Τελικά, η απάντηση της στην ΕΡΤ ήταν αρνητική, αφού θεώρησε ότι δεν έχει κάποιο τραγούδι έτοιμο, που θα μπορούσε να σταθεί στο διαγωνισμό, αλλά και γιατί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει ένα τόσο απαιτητικό project.

Προς τιμήν της μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι αντιμετώπισε με την δέουσα σημασία την πιθανή συμμετοχή της στην Eurovision, αναγνωρίζοντας πόσο αφοσιωμένος θα πρέπει να είναι κάποιος, όταν αποφασίσει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Οι υποψηφιότητες του Ίαν Στρατή και της Stefania

Όσο αφορά την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Ίαν Στρατή, αυτό που εμείς γνωρίζουμε στην παρούσα φάση είναι ότι πέρα από την επιθυμία του να συμμετάσχει στην Eurovision, δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στην ΕΡΤ. Βέβαια η λογική λέει ότι μετά και την απόρριψη του από το ΡΙΚ, πολύ δύσκολα την ίδια χρονιά η ΕΡΤ θα τον επέλεγε, χωρίς φυσικά αυτό να μειώνει την καλλιτεχνική του αξία σε καμία περίπτωση.

Για την Stefania είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι επιθυμεί διακαώς να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας τον Μάιο, στην χώρα διαμονής της. Είναι βέβαια ότι θα καταθέσει την πρόταση της στην ΕΡΤ και αυτό που μπορούμε να πούμε στην παρούσα φάση, είναι ότι θα έχει μια πολύ δυνατή ομάδα πίσω της.

Σε αυτό που σίγουρα συμφωνούμε με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του STAR, είναι ότι οι όποιες αποφάσεις, ακόμα και αν παρθούν πριν το νέο έτος, θα ανακοινωθούν όχι πριν τον Ιανουάριο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *