Ελλάδα: Πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2020 έστειλαν και οι ΟΝΕ!

Οι ΟΝΕ το δημοφιλές pop συγκρότημα που μεσουρανούσε στα τέλη της δεκαετίας 90 και τις αρχές του 00, κατέθεσαν πρόταση, στην ΕΡΤ για τον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR, “Στην Φωλιά των Κου Κου”.

Η ΕΡΤ θα επιλέξει τον εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2020 με απευθείας ανάθεση, ανάμεσα στις προτάσεις που της έχουν υποβληθεί, αλλά και τυχόν προτάσεις που ζήτησε η ίδια από διάφορους αξιόλογους καλλιτέχνες. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, στην συνάντηση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, οι αποφάσεις για την ελληνική συμμετοχή θα παρθούν πριν τον ερχομό του νέου έτους.

Οι ΟΝΕ εκπροσώπησαν την Κύπρο στον διαγωνισμό του 2002 με το τραγούδι Gimme, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με 85 βαθμούς. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου όμως, κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision άλλες δύο φορές. Το 1996 με το τραγούδι “Μόνο για μας” (9η θέση) και το 2005 με το “Έλα Έλα” (18η θέση).

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John taff
    John taff says:

    Ιαν ! Να σας ρωτήσω η Στεφανία έχει την έχει την dream team από πίσω της γιατί γράφεται ότι ο Κοντόπουλος έχει γράψει το τραγούδι ξέρετε κάτι παραπάνω;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *