ΕΡΤ: Αργεί ακόμη η ανακοίνωση της ομάδας εργασίας | Αυτός είναι ο τρόπος επιλογής της ελληνικής συμμετοχής! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την ανακοίνωση της ομάδας εργασίας της ΕΡΤ ανέμεναν πολλοί αυτή την εβδομάδα, μετά και τα δημοσιεύματα που επιβεβαίωναν τούτο. Τελικά αυτό δεν έγινε και δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν τουλάχιστον ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διαδικασίας που θα ακολουθήσει η ΕΡΤ για την επιλογή του εκπροσώπου μας στην Eurovision 2020.

Μπορεί η επιτροπή να μην ανακοινώθηκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ΕΡΤ δεν προετοιμάζεται για την επόμενη συμμετοχή της. Έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές επίσημες, αλλά και ανεπίσημες συναντήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην διαδικασία που θα ακολουθήσει για την επιλογή του εκπροσώπου μας.

Ανοιχτός εθνικός τελικός δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί όπως εδώ και μήνες σας έχουμε γράψει, αφού ούτε ο χρόνος το επιτρέπει, ούτε θα υπήρχε η δυνατότητα με ίδιες δυνάμεις να διοργανωθεί κάτι αξιόλογο. Αυτό που προκρίνεται είναι μια εσωτερική επιλογή. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένα είδους ανοιχτής πρόσκλησης, σε ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Η ομάδα εργασίας, που και φέτος θα είναι 6μελής και στην οποία θα συμμετέχει και πάλι ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα κληθεί να προτείνει στο Δ.Σ. από τις προτάσεις που θα δεχθεί ή θα αναζητήσει, την αρτιότερη. Ακολούθως το Δ.Σ. θα πρέπει να εγκρίνει ή όχι την πρόταση της ομάδας εργασίας.

Η ομάδα εργασίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες (χωρίς να είναι δεδομένο ότι η ανακοίνωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα), αφού πρώτα ρυθμιστούν και αποφασιστούν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας επιλογής. Εξάλλου τις ημέρες που διανύουμε η αρχηγός αποστολής και διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου βρίσκεται στην Γενεύη, στην Γ.Σ. της EBU.

Όσοι πάντως βιάζονται θα πρέπει να σκεφθούν ότι η αντίστοιχη ανακοίνωση έγινε στις 10 Ιανουαρίου. Βούληση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ είναι να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου η Ελλάδα να βρεθεί στο τοπ10 του βαθμολογικού πίνακα στην Eurovision 2020 και εμείς δεν σας κρύβουμε ότι είμαστε αισιόδοξοι πως θα το καταφέρει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *