ΕΡΤ: Με στόχο την εξωστρέφεια!

Η διοίκηση της ΕΡΤ δεσμεύτηκε πως ετοιμάζει πρόγραμμα (με όλη τη σημασία της λέξεως, μιας και αναφερόμαστε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς) που θα έχει περιεχόμενο που θα απευθύνεται στο μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Τα στοιχεία που παρουσίασε στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος είναι πολλά, ενδιαφέροντα και φιλόδοξα θα λέγαμε!. Αυτό όμως που ειπώθηκε πολλάκις ήταν ότι η ΕΡΤ σκοπεύει να γίνει εξωστρεφής, όπερ σημαίνει ότι θα δώσει βάρος στο πρόγραμμά της ώστε να αφορά τους τηλεθεατές. Βασικός στόχος της ΕΡΤ είναι η αύξηση της τηλεθέασης.

Για την επόμενη σεζόν λοιπόν, την 2020-21, η ΕΡΤ θα έχει γεμάτο πρόγραμμα δίνοντας βάρος και στην ψυχαγωγία. Έτσι λοιπόν η ΕΡΤ1 θα είναι ένα κανάλι που δεν θα έχει μόνο ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Δεν είναι τυχαίο που σχεδιάζονται σειρές (όπως αυτή που θα φέρει την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ) που θα βγουν στον αέρα την επόμενη σεζόν, αλλά και νέες εκπομπές.

Για την τρέχουσα σεζόν, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος, ελάχιστες νέες παραγωγές είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη διοίκηση.  Ένα δείγμα αναμένεται να πάρουμε τις επόμενες ημέρες, που όπως σας ενημερώσαμε, θα ανακοινωθεί και ποιο μηχανισμό θα χρηιμοποιήσει η ΕΡΤ για την επιλογή της συμμετοχής μας στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Οι ημέρες που για κάποιους στην ΕΡΤ, ο διαγωνισμός αντιμετωπίζονταν με βδελυγμία και αποστροφή, έχουν φύγει ανεπιστρεπτί και κρατήστε αυτό που σας λέμε, η νέα διοίκηση το έχει πάρει πολύ πατριωτικά και θέλει όσο τίποτα να επανέλθει η Ελλάδα στο τοπ10 της βαθμολογίας. Μπορεί λοιπόν να αργούν, όπως ορισμένοι λένε οι επίσημες ανακοινώσεις…αλλά πολλά ήδη ετοιμάζονται!

Με τη δική μας ευχή λοιπόν, η ΕΡΤ να κερδίσει την θέση που της αξίζει ανάμεσα στους τηλεθεατές και την κοινωνία!

Πηγή: Newsit
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *