Ισπανία: Τραγούδι για τον Blas Cantó προσφέρθηκε να γράψει ο Duncan Laurence

Στην Ισπανία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2019, Duncan Laurence, στα πλαίσια της προώθησης του καινούργιου του άλμπουμ Love Don’t Hate It.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους παρευρισκομένους δημοσιογράφους, ο Duncan Laurence, μεταξύ άλλων, προσφέρθηκε να γράψει τραγούδι για τον Blas Cantó, τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στον επερχόμενο διαγωνισμό στην Ολλανδία.

“Δεν έχετε τραγούδι; Θα μπορούσα να το γράψω, είμαι και συνθέτης!”

Προφανώς η πρόταση έγινε χαριτολογώντας, αφού πριν λίγες μέρες ο Blas Cantó, μέσα από δηλώσεις του, έδωσε στοιχεία για το πως θα είναι το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία.

“Δεν είναι μπαλάντα, είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι με σύγχρονα στοιχεία. Διατηρεί την αίσθηση του “Él no soy yo”, είναι ένα συναρπαστικό τραγούδι, με οικείες στροφές αλλά ένα επικό ρεφραίν. Δεν θυμίζει κανένα από τα τραγούδια μου.”

Blas Cantó, σε συνέντευξή του στην Dial

Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες ο Blas βρέθηκε στην Σκωτία για να συμμετάσχει σε κέντρο σύνθεσης τραγουδιών, ενώ συνάντησε τον Τσέχο Mikolaj Trybulec, συνθέτη του Friend of a friend που εκπροσώπησε την Τσεχία στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 με τους Lake Malawi.

Θα θέλατε ο Duncan Laurence να επιστρέψει στον διαγωνισμό ως συνθέτης; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ισπανική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. 

Πηγή: elespanol

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *