Ιταλία: Ο Amadeus αποκαλύπτει στην La Republicca τους 22 Campioni του Sanremo 2020!

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη κατηγορία του 70ου Φεστιβάλ του Sanremo, η εφημερίδα La Republicca αποκαλύπτει την λίστα με τα ονόματα!

Ο Amadeus αποκάλυψε τους 22 Campioni

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι δεν πρόκειται περί διαρροής, αλλά ο ίδιος ο Amadeus, παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo 2020 αποκαλύπτει τα ονόματα! Προφανώς με τόσα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που σχεδόν στο σύνολο τους ήταν αληθή, το να κρατά κρυφά τα ονόματα ήταν ανούσιο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων στο Sanremo 2020, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί και ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στον διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της ειδικής λαχειοφόρου ιταλίας του επιτυχημένου παιχνιδιού “I Soliti Ignoti”.

Ποιοι θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της Ιταλίας στο Ρότερνταμ;

Ξεκινώντας την παράθεση των υποψηφίων στο Sanremo 2020, βλέπουμε δύο πρώην εκπροσώπους της Ιταλίας στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα και όπως ήδη σας ενημερώσαμε και εμείς με προηγούμενο άρθρο μας, ο Francesco Gabbani που το 2017 ήταν το μεγάλο φαβορί με το Occidentali’s Karma, αλλά και ο Raphael Gualazzi που κατέκτησε την δεύτερη θέση το 2011 με το Madness of Love, θα δοκιμάσουν να βρεθούν για μία ακόμη φορά στην σκηνή του διαγωνισμού. Σε αυτούς που έχουν εμπειρία από Eurovision θα μπορούσε να προστεθεί και ο Marco Masini, ο οποίος ήταν στα πλήκτρα στην θρυλική συμμετοχή της Ιταλίας το 1987 με τους Umberto Tozzi-Raf, Gente Di Mare.

Η μουσική ραπ θα έχει την τιμητική της στο Sanremo 2020, αφού πολλοί εκπρόσωποι του είδους θα είναι παρόντες. Ο νικητής του X Factor 13, Anastasio, αλλά και οι Junior Cally και  Achille Lauro, όλοι αγαπημένοι της νέας γενιάς.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές μικρή θα είναι η παρουσία των γυναικών. Η Elodie θα δοκιμάσει ξανά, αλλά και η Elettra Lamborghini που πληροφορίες λένε ότι θα συμμετάσχει με ένα ρεγκετόν κομμάτι. Άλλες γυναικείες παρουσίες θα είναι αυτές των Giordana Angi καιIrene Grandi.

Από το δημοφιλες τάλεντ σόου της Maria Filippi, Amici, θα συμμετάσχουν οι Alberto Urso και Riccardo Marcuzzo , γνωστός και ως Riki. 

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα συγκροτήματα. Οι Pinguini Tattici Nucleari και οι Le Vibrazioni, αμφότεροι εκπρόσωποι της indie rock.

Μεταξύ των ονομάτων της παλιάς φρουράς θα είναι ο παραδοσιακός Michele Zarrillo και ο Piero Pelù , ο τελευταίος σε αντίθεση με τον πρώτο, μπαίνει στο Sanremo για πρώτη φορά, φέρνοντας τη ροκ αίσθηση του.

Το μοναδικό ντουέτο της λίστας είναι οι Bugo & Morgan. Το cast συμπληρώνουν οι Diodato , Enrico Nigiotti και Paolo Jannacci.

Η λίστα των 22 Campioni

  1. Achille Lauro

  2. Anastasio

  3. Alberto Urso

  4. Bugo e Morgan

  5. Diodato

  6. Elettra Lamborghini

  7. Elodie

  8. Enrico Nigiotti

  9. Francesco Gabbani

  10. Giordana Angi

  11. Irene Grandi

  12. Junior Cally

  13. Le Vibrazioni

  14. Levante

  15. Marco Masini

  16. Michele Zarrillo

  17. Paolo Jannacci

  18. Piero Pelù

  19. Pinguini Tattici Nucleari

  20. Rancore

  21. Raphael Gualazzi

  22. Riki

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ιταλού Superstar Tiziano Ferro και τις πέντε βραδυές του φεστιβάλ, ενώ κάθε ημέρα θα βρίσκονται στο πλάι του Amadeus και δύο διαφορετικές γυναικείες παρουσίες.

Για να φρεσκάρετε το σύστημα ψηφοφορίας που θα χρησιμοποιηθεί φέτος στο φεστιβάλ μπορείτε να συμβουλευθείτε τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Το 70ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο, από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το Φεστιβάλ του Sanremo στην Ελλάδα από την ομάδα του EurovisionFun. Μείνετε λοιπόν στην παρέα μας  καθώς με συνεχής ενημέρωση θα καλύψουμε με πάθος το 70ο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Sanremo!

Πηγή: La Republicca

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *