Κροατία: Νέα αρχηγός αποστολής η Uršula Tolj!

Άλλος ένας καινούριος αρχηγός αποστολής ανακοινώθηκε σήμερα, αυτή την φορά από την Κροατία. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας σε ειδική συνέντυεξη τύπου για το Dora 2020, μέσω του οποίου θα επιλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο εκπρόσωπος της Κροατίας στον διαγωνισμό, ανακοίνωσε ότι η Uršula Tolj θα είναι η νέα αρχηγός αποστολής!

Η Uršula Tolj εργάζεται στην κροατική δημόσια τηλεόραση από το 1996. Ήταν η παραγωγός του Dora 2019 και μία εκ των βασικών συντελεστών της επαναφοράς του Dora, ως μέθοδος επιλογής της συμμετοχής της Κροατίας στον διαγωνισμό. Πέρα από την τηλεόραση η Uršula, γράφει και παιδικά παραμύθια.

Το Dora 2020 θα διεξαχθεί στην Οπατία στις 29 Φεβρουαρίου. 16 τραγούδια θα διαγωνισθούν για την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής. Ο νικητής θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Κροατία τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Στο Τελ Αβίβ την Κροατία εκπροσώπησε ο Roko Blažević με το τραγούδι The Dream, που συνέθεσε ο Jacques Houdek, που είχε εκπροσωπήσει την Κροατία στην Eurovision 2017. Δυστυχώς κατετάγη 14η στον δεύτερο ημιτελικό και έτσι δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Πηγή: eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *