Κύπρος: Δείτε την συνέντευξη των Eurovision Buddies με τον Sandro!

Τα αγαπημένα μας Eurovision Buddies συνάντησαν τον Sandro κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα και είχαν μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του!

Ο νεαρός εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό απάντησε με προθυμία σε όλες της ερωτήσεις της Διονυσίας και έριξε περισσότερο φως στην συμμετοχή του στην Eurovision 2020.

Όπως αποκάλυψε είναι στην φάση της επιλογής του τραγουδιού. Ανάμεσα σε μία μικρή λίστα 3-4 τραγουδιών, τα οποία αγαπά και πιστεύει, μαζί με το ΡΙΚ θα επιλέξει αυτό που θα τραγουδήσει τον Μάιο στην Ahoy Arena,  εκπροσωπώντας τα κυπριακά χρώματα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Sandro συμμετείχε στην σύνθεση και παραγωγή των τραγουδιών, δουλεύοντας με διάφορους σημαντικούς δημιουργούς. Αυτό είναι μια βασική διαφορά με τις προηγούμενες χρονιές, όπου το ΡΙΚ είχε έτοιμο το τραγούδι και με αυτό πλησίασε τις Φουρέιρα και Τάμτα. Φέτος, το ΡΙΚ κατέληξε στο Sandro και στην συνέχεια με μία δυναμική και παραγωγική διαδικασία και με την συμμετοχή του καλλιτέχνη σε αυτήν, κατέληξαν στο τραγούδι που θα αποτελέσει την κυπριακή συμμετοχή.

Αυτό που εξέπληξε όπως θα δείτε την Διονυσία, είναι η παραδοχή του Sandro ότι παρακολούθησε την Eurovision για πρώτη φορά το 2018!  Νοιώθει πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για την τιμή που του έκανε το ΡΙΚ, να τον επιλέξει ως εκπρόσωπο της Κύπρου στον διαγωνισμό.

Ως αγαπημένα του τραγούδια από την Eurovision ξεχωρίζει το Fuego και το Replay φυσικά, αλλά και το Soldi και το Arcade.

Περιγράφει και την ιδανική για τον ίδιο σκηνική εμφάνιση. Θέλει να είναι ο εαυτός του στο Ρότερνταμ, αυθεντικός και να ερμηνεύσει από την καρδιά του.

Με το τραγούδι μου θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα ότι δεν είναι μόνοι.

Αυτό που περιμένουμε λοιπόν με βάση τα όσα μας είπε ο Sandro είναι μία δυναμική μπαλάντα, με ένα σημαντικό μήνυμα, αλλά και μια εσωτερική ερμηνεία, κάτι που έχει αποδείξει ο Sandro ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά!

Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην κυπριακή αποστολή και στον Sandro γιατί πραγματικά την αξίζουν!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στον κ. Μιχάλη Μαραθέφτη μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, αλλά και στην κα Εύη Παπαμιχαήλ αρχηγός της κυπριακής αποστολής στον διαγωνισμό.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *