Στην κορυφή του Kids top20 στην Ολλανδία το Turn Around της Stefania!

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε και το καινούριο τραγούδι της Stefania, Turn Around, είναι ήδη στην κορυφή του Kids Top20 στην Ολλανδία!

Στην κορυφή των charts η Stefania

Το Kids Top 20 είναι μια παιδική μουσική εκπομπή στην οποία παιδιά μέχρι και την ηλικία των 17 ετών ψηφίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Τα 20 πρώτα παρουσιάζονται σε αντίστροφη μέτρηση στην εβδομαδιαία αυτή εκπομπή. Για την εβδομάδα που μας πέρασε το Turn Around, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε στην κορυφή, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλο fan base έχει η Stefania στην Ολλανδία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Nice!😍 Dit is de top 5 van deze week!😋 Op welk nummer heb jij gestemd?😄 Speak up in the comments!💬 #kidstop20 #speakup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kids Top 20 (@kidstop20) στις

Ποια είναι η Stefania;

H Στεφανία, είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Νωρίτερα συμμετείχε στο The Voice Kids, ενώ ήταν μέλος στην πιο διάσημη παιδική χορωδία της χώρας, τραγουδώντας μπροστά ακόμα και στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία (έχει 250.000 followers στο Instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες. Η φρεσκάδα της, αλλά κυρίως η συγκυρία με την πρόσφατη υπερψήφιση από την Βουλή της δυνατότητας ψήφου των ομογενών στον τόπο κατοικίας τους, θα ήταν μια εξόχως συμβολική κίνηση από την ΕΡΤ η τυχόν επιλογή της.

Παρακάτω ακούστε για μία ακόμα φορά το Turn Around που υπογράφουν οι Clifford Goilo, Catalina Schweighauser, αλλά και η ίδια η ερμηνεύτρια. Να σημειωθεί ότι το τραγούδι έχει διάρκεια 3 λεπτά και πιθανόν να ήταν εκ των πιθανών που η ίδια και η ομάδα της ετοίμαζαν για τον διαγωνισμό, αλλά τελικά προτίμησε να το κυκλοφορήσει ως single.

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Euromadness
    Euromadness says:

    Με όλο το σεβασμό, αλλά είναι σοβαρή είδηση αυτή; εντάξει, το καταλάβαμε, γουστάρετε Στεφανία για την εκπροσώπησή μας φέτος, 500 άρθρα έχετε δημοσιεύσει για την πάρτη της.
    Αν είναι τόσο δημοφιλής στα παιδάκια, να πάει στην JESC. Oh, wait…!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αγαπητέ μας αναγνώστη δεν είναι το θέμα αν εμεις θέλουμε ή οχι, αλλά ότι αυτη την στιγμή φαίνεται να είναι ένα από τα φαβορί για να μας εκπροσωπήσει, οπότε λογικο ειναι να παρουσιάζουμε περισσότερες ειδήσεις για την ίδια, το ίδιο θα κάναμε και αν υπήρχε άλλο όνομα που φαινοταν ως πιθανο.

      Απάντηση
    • Euromadness
      Euromadness says:

      Μην σου πω ότι μπορεί να καταλήξει 24η σαν τη Λευκορωσίδα φέτος, που αν δεν είχε συμβεί το λάθος με τη βαθμολογία της Τσέχας κριτή, θα είχε κοπεί στεγνά στον ημιτελικό.

      Απάντηση
  2. Σουλα
    Σουλα says:

    Μακάρι ειναι ωραία και εχει καλη φωνή.
    Οπότε ειναι και καλο για την Ελλάδα μας μια καινούργια φωνή. Λιγο φρεσκάδα παιδια! Μακάρι το εύχομαι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μας.

    Απάντηση
  3. Miltos
    Miltos says:

    Για όσους λένε πως θα έχει την κατάληξη της Demy: 1ον η κοπέλα έχει πραγματικά ωραία φωνή, επισκεφθείτε το κανάλι της στο yt Και θα το διαπιστώσετε! 2ον είναι σε θέση να χορέψει 3ον η ομάδα της είναι εντελώς διαφορετική και 4ον θα έρθουν πόντοι από κεντρική Ευρώπη!

    Απάντηση
    • Euromadness
      Euromadness says:

      1ον Καλή φωνή είχε, υποτίθεται, και η Ντέμη (έτσι μας είχε πρήξει το φαν κλαμπ της πριν τον διαγωνισμό) και καταλήξαμε να κλείνουμε τ’ αυτιά μας στις ψηλές νότες. Επίσης, δεν εμπιστεύομαι πλέον το υλικό που ανεβάζει ο καθένας στο κανάλι του και το έχει επεξεργαστεί, όπως εκείνος θελει. 2ον Όχι, δεν μπορεί να χορέψει, την είδαμε τι αγγουράκι είναι στα MAD και στο τελευταίο κλιπάκι της γίνονται προσπάθειες συγκάλυψης αυτής της έλλειψης. Το “κουνάω λίγο χεράκια-ποδαράκια” δεν σημαίνει “χορεύω”. 3ον Το δέχομαι ως επιχείρημα, αλλά αν δεν έχεις μια καλή πρώτη ύλη, τι να πρωτοδουλέψεις; 4ον ποιοι πόντοι θα έρθουν ρε παιδιά από την κεντρική ευρώπη; μας δουλεύετε; και άντε, να δεχτώ ότι τα παιδάκια στην Ολλανδία, αν δεν τα έχουν βάλει οι γονείς τους για ύπνο εκείνη την ώρα, θα την ψηφίσουν. Οι υπόλοιπες χώρες; για ποιον λόγο θα σηκώσει το τηλέφωνο ο Αυστριακός, ο Πολωνός ή ο Τσέχος να ψηφίσει την Στεφανία; έχει κι εκεί φαν κλαμπ και μας το κρύβετε;
      Δεν επιθυμώ να γράψω τίποτε άλλο και σέβομαι όλες τις απόψεις φυσικά. Ο μόνος λόγος που έγραψα είναι επειδή έγκωσα μετά τα 7 άρθρα για τη Στεφανία. Οι υπόλοιποι μνηστήρες γιατί δεν έχουν τον ίδιο αριθμό άρθρων;

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Υπάρχουν 2 πιθανά ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας! Προσωπικά επιθυμώ την Στεφανια αλλά δεν ξέρω και το άλλο όνομα οπότε δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα! Την θεωρώ κατά την άποψη μου πολύ αξιόλογη και είναι μόνο 16! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ!

        Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Την δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι το μονο ατομο που εχει βασιμες πιθανοτητες, ολοι οι υπολοιποι απλα εκφραζουν την επιθυμια τους να μας εκπροσωπησουν. Νομιζουμε παντως οτι με βαση τις πληροφοριες μας και οσα εχουμε γραψει τους τελευταιους μηνες (κ εχουν επιβεβαιωθει), δικαιούμαστε να γραφουμε με βάση αυτές!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *