Eurovision 2020: Στην Ολλανδία θα ταξιδέψουν οι καλλιτέχνες για τα postcards

Στην Ολλανδία πρόκειται να ταξιδέψουν και οι 41 καλλιτέχνες για τα γυρίσματα των postcards που θα προβληθούν κατά την διάρκεια και των τριών βραδιών της Eurovision 2020.

Μέσα από τα postcards, οι καλλιτέχνες θα ζήσουν από κοντά τους δρόμους της Ολλανδίας, ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων και γενικότερα την ολλανδική κοινωνία. Ο κάθε καλλιτέχνης θα δει και θα βιώσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την Ολλανδία πριν από τον διαγωνισμό, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, παραδόσεις και ενασχολήσεις των κατοίκων της χώρας.

Εσκεμμένα επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τα καλύτερα από την Ολλανδία κατά την διάρκεια των postcards: τους ανθρώπους και την φιλοξενία τους, σε όλη την ποικιλομορφία τους. Από μπάρμπεκιου στον δρόμο, το καρναβάλι και την ομάδα μαθητών στον ποδοσφαιρικό σύλλογο, την ομάδα του break dance και την βολή με καρβίδιο – θα το κάνουμε μαζί. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020 θέλουμε να τα δείξουμε αυτά στους 180 εκατομμύρια θεατές. Με το θεματικό Open Up ως κοινή γραμμή, δείχνουμε τη θετική, συνδετική δύναμη που ταιριάζει στη χώρα μας.

Sietse Bakker, Εκτελεστικός Παραγωγός του διαγωνισμού της Eurovision 2020

Οι παραγωγοί μας υπόσχονται πως τα postcards της επερχόμενης διοργάνωσης θα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έχουμε συνηθήσει. Εντούτοις, δεν έχει αποκαλυφθεί το πως θα μοιάζουν τα postcards και τι ακριβώς θα κάνουν οι καλλιτέχνες.

Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και Απρίλιο, ενώ οι διοργανωτές δέχονται αιτήσεις από κατοίκους από όλη την χώρα που θέλουν να λάβουν μέρος στα γυρίσματα.


Τι είναι τα postcards;

Τα postcards είναι μικρής διαρκείας βίντεο που προβάλλονται και τις τρεις βραδιές του διαγωνισμού (Ημιτελικοί και Τελικός), όπου οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους καλλιτέχνες, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους σχολιαστές της κάθε χώρας να πληροφορήσουν τους θεατές για την συμμετοχή ή/και τον καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί αμέσως μετά. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί έχουν την δυνατότητα να ετοιμάσουν την σκηνή για την αποστολή που θα εμφανιστεί μέσα στο χρονικό περιθώριο των postcards.

Τα postcards πρωτοεμφανίστηκαν στον διαγωνισμό το 1970, ενώ έτειναν να δείχνουν την τοπική ζωή της διοργανώτριας χώρας αλλά και τοπία της χώρας. Τα τελευταία χρόνια, τα postcards επικεντρώθηκαν στους καλλιτέχνες και στην προσωπική/επαγγελματική τους ζωή, άλλοτε στην χώρα τους και άλλοτε επισκέπτονται την διοργανώτρια χώρα.

Τα postcards έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά στους φίλους του διαγωνισμού, ενώ η διοργάνωση της Eurovision δημοσιεύει όλα τα postcards στο επίσημο κανάλι της στο Youtube. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα τα postcards της Eurovision του 2017:

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2020 θα διεξαχθεί στις 12, 14 και 16 Μαίου 2020. Μείνετε συνοτνισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. 

Πηγή: songfestivalweblog.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *