Eurovision 2020: Δείτε την εντυπωσιακή σκηνή του διαγωνισμού!

Οι διοργανωτές της Eurovision 2020, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού, αποκάλυψαν τις πρώτες εικόνες της σκηνής και είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Η σκηνή είναι αρκετά μίνιμαλ και έχει ως έμπνευσή της το σλόγκαν του διαγωνισμού, Open Up, αλλά και το τυπικό επίπεδο ολλανδικό τοπίο. Μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με πέρσι είναι ότι το green room επανέρχεται στην αρένα.

Ο σκηνογράφος της σκηνής Florian Wieder κέρδισε το διαγωνισμό για το δημιουργικό της σκηνής, στο οποίο συμμετείχαν τόσο ολλανδοί αλλά και ξένοι σχεδιαστές.

Ο σχεδιασμός δείχνει τη σχέση μεταξύ του ουρανού, της θάλασσας και της γης. Ο ορίζοντας συνδέει αυτά τα στοιχεία και ο ορίζοντας θα λειτουργήσει ως παράθυρο για να ανοίξει ο κόσμος της Eurovision 2020. Το κατώτατο πλάνο της σκηνής είναι εμπνευσμένο από τα κανάλια και τις γέφυρες που συνδέουν τη γη και το νερό στις Κάτω Χώρες. Με αυτό το σχέδιο, θέλουμε να φέρνουμε τους καλλιτέχνες όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ακροατήριο.

Αυτή θα είναι η τέταρτη σκηνή που σχεδιάζει ο Florian Wieder, αφού αυτός ήταν υπεύθυνος για την σκηνογραφία και στους προηγούμενους τρεις διαγωνισμούς. Νωρίτερα στην καριέρα του, ο γερμανός σχεδιαστής σχεδίασε το στάδιο αρκετών εκδόσεων των βραβείων MTV, των βραβείων Emmy και διάφορων μεγάλων γνωστών διεθνών τηλεοπτικών εκπομπών. Η σκηνή για τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα αρχίσει να κατασκευάζεται στο Ahoy Arena του Ρόττερνταμ Ahoy κατά τις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου 2020.

Πως σας φάνηκε η σκηνή της Eurovision 2020;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *