Eurovision 2020: Ολλανδοί, Βρετανοί και Βέλγοι αγόρασαν τα περισσότερα εισιτήρια

Ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι το πρώτο κύμα πώλησης εισιτηρίων για την επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision 2020 στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας, με την Babet Verstappen, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του διαγωνισμού, να αναφέρει ότι τα περισσότερα εισιτήρια αγοράστηκαν από Ολλανδούς, Βρετανούς και Βέλγους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Ολλανδοί, ενώ ακολουθούν οι Βρετανοί και οι Βέλγοι στην δεύτερη κα τρίτη θέση αντίστοιχα. Η διοργάνωση του διαγωνισμού στην Ολλανδία, φαίνεται πως ώθησε τους γείτονες φίλους του διαγωνισμού να εξασφαλίσουν εισιτήρια για να δουν από κοντά τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

23,000 εισιτήρια μέσα σε 20 λεπτά

Η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι, ενώ μέσα σε 20 λεπτά ξεπουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια, ο αριθμός των οποίων φθάνει τις 23 χιλιάδες.

Τα εισιτήρια αυτά αφορούσαν 9 συνολικά shows, τόσο για τις τρεις βραδιές με ζωντανή μετάδοση, όσο και για τα family shows και τις βραδιές των κριτικών επιτροπών (οι ώρες αναγράφονται σε ώρες Ελλάδος):

Πρώτος Ημιτελικός

  • Jury show: Δευτέρα 11 Μαΐου στις 22:00 (SOLD OUT)
  • Family show: Τρίτη 12 Μαΐου στις 16:00 (SOLD OUT)
  • Live show: Τρίτη 12 Μαΐου στις 22:00 (SOLD OUT)

Δεύτερος Ημιτελικός

  • Jury show: Τετάρτη 13 Μαΐου στις 22:00 (SOLD OUT)
  • Family show: Πέμπτη 14 Μαΐου στις 16:00 (SOLD OUT)
  • Live show: Πέμπτη 14 Μαΐου στις 22:00 (SOLD OUT)

Μεγάλος Τελικός

  • Jury show: Παρασκευή 15 Μαΐου στις 22:00 (SOLD OUT)
  • Family show: Σάββατο 16 Μαΐου στις 14:30 (SOLD OUT)
  • Live show: Σάββατο 16 Μαΐου στις 22:00 (SOLD OUT)

Για όσους δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο σήμερα, υπενθυμίζουμε πως μπορούν να αγοράσουν στο δεύτερο και τρίτο κύμα πωλήσεων.

Λιγότερα εισιτήρια στο δεύτερο και τρίτο κύμα

Σύμφωνα με το δημόσιο κανάλι της Ολλανδίας, ΝΟS, που συμβάλλει στην διοργάνωση του διαγωνισμού, στις επόμενες δύο φάσεις της πώλησης εισιτηρίων θα υπάρχουν λιγότερα εισιτήρια προς πώληση, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται περί των 20 χιλιάδων σε κάθε φάση.

Ο αριθμός των εισιτηρίων για την τρίτη φάση θα προκύψει αφού τελειοποιηθεί το σχέδιο της σκηνής και την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την διεξαγωγή του διαγωνισμού. Υπολογίζεται πως και στις 3 φάσεις, θα πωληθούν γύρω στα 65 χιλιάδες εισιτήρια.

Η πώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ξανά στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά και στα μέσα Μαρτίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Προσοχή στις αγορές εισιτηρίων

Ιδιαίτερα προσεχτικοί καλούνται να είναι όσοι προτίθενται να αγοράσουν εισιτήρια για να δουν από κοντά τον διαγωνισμό, με το επίσημο κανάλι της Eurovision να προτρέπει τους αγοραστές να επισκέπτονται μόνο τις επίσημες σελίδες πώλησης εισιτηρίων (Paylogic και Ticketswap).

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας. Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον αγαπημένο μας θεσμό. 

Πηγή/Εικόνα: songfestival.be/eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *