Mikaela Minga: “Έδωσα 2 βαθμούς στο Me Tana γιατί δεν εκπροσωπεί την αλβανική μουσική”

Τι κι αν έχουν περάσει τρεις ημέρες από την νίκη της Arilena στο FiK58, η κατάσταση στην Αλβανία δεν φαίνεται να έχει ηρεμήσει ακόμη, με τα περισσότερα αρνητικά σχόλια να δέχεται το μέλος της κριτικής επιτροπής, Mikaela Minga, που βαθμολόγησε με 2 την Elvana και το Me Tana. Η ίδια έλυσε την σιωπή της και εξήγησε για ποιο λόγο έδωσε τόσο χαμηλή βαθμολογία στο μεγάλο φαβορί του φετινού φεστιβάλ!

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι η Mikaela Minga είναι μουσικός, λαογράφος και έχει ασχοληθεί κατά κόρον με την παραδοσιακή αλβανική μουσική. Επίσης χαίρει της εκτίμησης όλου του αλβανικού κόσμου του πολιτισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε η Mikaela Minga, ο λόγος που βαθμολόγησε τόσο χαμηλά το Me Tana ήταν ότι το τραγούδι δεν εκπροσωπεί την αλβανική μουσική, αλλά έχει ρομά επιρροές.

Έχει τσιγγάνικες επιρροές και τσιγγάνικους στίχους. Δεν έχει καμία σχέση με την αλβανική μουσική.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Mikaela δεν έδωσε το άριστα ούτε στην Arilena! Βαθμολόγησε με 18 το Malaseen του Bojken Lako. Στο Shaj της Arilena έδωσε την δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία με 13.

Για το φλέγον ζήτημα των τελευταίων ημερών στην Αλβανία, μίλησαν τόσο η Elvana, όσο και η παρουσιάστρια του FiK58, Alketa Vejsiu.

Παρακάτω δείτε την στιγμή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και την νικητήρια εμφάνιση της Arilena:

Πηγή: faxweb.al
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *